20.1.11

Ο Σαμαράς συνεχάρη τον Κοντό σε τηλεφωνική τους επικοινωνία!!!

Ο Αλέξανδρος Κοντός πάει να κερδίσει τις εντυπώσεις, από την στιγμή που ανακοινώθηκε η παραπομπή του σε Ειδικό Δικαστήριο για το Βατοπέδι. Ο βουλευτής Ξάνθης προχώρησε σε μια κίνηση ματ, που ξάφνιασε πολλούς και του έδωσε τα εύσημα του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
Ο Αλέξανδρος Κοντός ζήτησε τη σύσταση ειδικής επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, για να εξετάσει την εναντίον του κατηγορία στην υπόθεση Βατοπεδίου, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει κλείσει, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο. Ο πρώην υπουργός ζητεί η ειδική αυτή επιτροπή να αποτελείται αποκλειστικά και μόνον από ανώτατους δικαστικούς.
Αυτό προκάλεσε την ικανοποίηση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το βουλευτή και τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.