5.10.10

Πολιτική ομιλία Γιώργου Πεταλωτή

Στα πλαίσια της επετείου ενός έτους διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010 στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη».
Πολιτική ομιλία Γιώργου Πεταλωτή

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/10/10 17:39

    Τι έχει να μας πει επ’ ευκαιρία της «επετείου ενός έτους διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ» ο υφυπουργός κ. Πεταλωτής.
    Δυστυχώς η 1η επέτειος μας βρήκε φτωχότερους και ταπεινωμένους, αφού τώρα δε λέμε το πρωί πάμε στις δουλειές μας, τώρα λέμε πάμε στις αναδουλειές μας.
    Ο κάθε οικογενειάρχης γνωρίζει τις οικονομικές του δυσκολίες, και ανάλογα με τα σκαμπανεβάσματα της τσέπης του, καθημερινά βαθμολογεί τη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.