24.10.10

Οι εκτιμήσεις των επιτελείων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις Περιφέρειες!!!

Τις εκτιμήσεις των εκλογικών επιτελείων των δύο μεγάλων κομμάτων, παρουσιάζει το Κυριακάτικο Βήμα, καθώς και τις γραμμές άμυνας που θα ακολουθήσουν τη βραδιά των εκλογών όσο πλησιάζουν οι κάλπες της 7ης Νοεμβρίου! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών που έχουν εγκατασταθεί στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια μας, την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, δείχνουν επικράτηση του Άρη Γιαννακίδη έναντι του Γιώργου Παυλίδη. Όπως θα δείτε και στους χάρτες που παρουσιάζει η εφημερίδα, στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι στην λίστα των «σίγουρων», ενώ για τη ΝΔ στις «χαμένες»!!!

Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «το Βήμα», εδώ…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/10/10 16:10

    Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θεωρεί την υποψηφιότητα Τατούλη πασοκική; Γιατί; επειδή τον στηρίζει; Το ίδιο κάνει και το ΛΑΟΣ. Ο ίδιος ο Τατούλης δηλώνει ανεξάρτητος άρα ακόμα κι αν κερδίσει η σχετική περιοχή δεν θα μπορεί να βαφτεί πράσινη.
    Θυμηδία επίσης προκαλούν στους πολίτες οι περιοδείες του Τατούλη ο οποίος συνοδεύεται από μέλη του συνδυασμού του, πασόκους, νεοδημοκράτες και ΛΑΟΣίτες. Αν αυτό λέγεται ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/10/10 23:29

    Σοβαρά ρε ανώνυμε; Τότε και η υποψηφιότητα Καχριμάνησ την Ήπειρο ΔΕΝ πρέπει να θεωρείται νεοδημοκρατική γιατί την στηρίζει επίσης το ΛΑΟΣ!! Θα μας τρελλάνετε;; Επίσης το ψηφοδέλτιο Δημαρά στην Αττική απαρτίζεται από μπόλικη ΟΝΝΕΔ, όπως γράφουν έγκυρα μπλογκς.. Αν αυτό λέγεται ΝΔ τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταψηφίστε μην πτοήστε. Καταψηφίζω ίσον διπλό κακό, ένα που δεν τον ψηφίζεις, και ένα που ψηφίζεις τον αντίπαλο τους, όχι άκυρο λευκό αποχή.
    Η πολιτική είναι ένα ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ των "ηλιθίων λαών" και με την ψήφων των, παγιδεύουν και τους ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. Η δυστυχία των ξύπνιων, και των ηλιθίων μαζί. (ΜΟΝΟΝ οι ηλίθιοι κάνουν σαμποτάζ στον εαυτόν τους.)

    Αν η πλειοψηφία ήταν το σωστό το δίκαιο, τότε δεν θα μας κυβερνούσαν ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (%).




    =Επαναληπτικές αποστολές για κουφούς τυφλούς "αρτιμελής με ιδικές ανάγκες" κλπ.

    =Τα ξαναλέγω: Για να μην ξαναβγούν τα δύο σαράβαλα στην πιάτσα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.



    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Πληρώνεις δύο και παίρνεις ένα...... ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ:::::::

    =Ξαναβγάλατε τα παλιά Ντάτσουν μοντέλα 1974 – 1981 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και περιμένετε να σας ταξιδέψουν τα σαράβαλα με σιγουριά στον παράδεισο τις Μ-βλακείας και του Δι -Νε -Του..... Δεν βλέπετε, από παντού τρέχουν ΛΑΔΙΑ ακατάσχετα, χτυπούν μπιέλα με φθαρμένα λάστιχα τα τιμόνι κοσκινίζει πάει μόνον δεξιά και αριστερά ποτέ ευθεία. Άντε καλώ ΤΑΞΙΔΙ!!!

    =Όταν αυτό προσδιορίζονται ότι είναι σπάταλοι, με το να λένε, ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ!! -Τόσο καιρό γιατί τα ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝΕ;;; Από χωριό είστε;;;

    =Το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ έφτασε για άλλους 262 – 320.567,96 λεπτά του ευρώ. (Κανένας δεν ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ.)

    =Όταν αναλαμβάνεις να κυβερνήσεις δεν δικαιολογήσε να βρίσκεις δικαιολογίες για τις αποτυχίες σου. Δεν δικαιολογείσαι.

    =ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ όσοι λέγανε: Τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ίδια γεύση Μ-ΒΛΑΚΕΙΑ, κ' ο λαός στην επαιτεία, γι' άλλη μια ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ (τώρα πενήντα ετία ).

    =Αλλαγή παραλλαγή συναλλαγή και απαλλαγή. Και όχι πτού και απ΄ την αρχή και ότι βγει;;;.

    =Δεύτερο παράρτημα: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, "λαβωμένο και ισχνό".
    =Πάλι ένας απ' τους δύο, ούτε ζέστη η ούτε κρύο. Πάλι γυρίσατε στα ίδια, βόδια πρόβατα και γίδια. Άντε πάτε στα τσακίδια.

    =Πρέπει να ήμαστε μέσα σε όλα…..και όχι έξω απ' όλα, και μας πασάρανε τη φόλα. Ξαναψηφίστε τους *Μ.

    =Είμαι ο πιο σκληρός επικριτής των πολιτικών, των θρησκειών παγκόσμιος.
    =Σιχαίνομαι Τους πολιτικούς και τις θρησκείες έφεραν της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
    Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    Συνέχεια στο ολοκληρωμένο κείμενο:: http://tzinis.blogspot.com/2010/10/93-www-newstzinisgr.html http://www.tzinis.blogspot.com/ www.tzinis.com http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/10 20:53

    Σε ποιό όνειρό σας το είδατε αυτό;
    Σίγουρα ήταν ο χειρότερος εφιάλτης που είδατε ποτέ. Τί να κάνουμε, όμως, που κάποιες φορές οι εφιάλτες,βγαίνουν αληθινοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.