30.9.10

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κοτσάκη

Μπορεί η παράταξη «Συμμαχία για το Νέο Δήμο Κομοτηνής» του Δημήτρη Κοτσάκη να μην έχει ανακοινώσει ακόμα τους υποψηφίους της, αλλά κάποια ονόματα αρχίσανε ήδη να … κυκλοφορούν!!! Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, στους ήδη εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους που στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι ξανά υποψήφιοι, προσθέστε και τους: Ελισάβετ Τσιτσιγιάννη δικηγόρο, Άντζελα Δράκου δημόσιο υπάλληλο, Βούλα Νεστοράκη εκπαιδευτικό, Βίλυ Δελή δικηγόρο, Εύη Αντωνιάδου μηχανολόγο – μηχανικό, Τηλέμαχο Χαμζαδάκη μαιευτήρα, Μανώλη Σαχούλη, Παναγιώτη Τσίτσιο δημόσιο υπάλληλο, Άρη Σαρχοσίδη!
Παράλληλα στο ψηφοδέλτιο της «Περιφερειακής Αναγέννησης», υποψήφια θα είναι και η γιατρός Βούλα Ελευθεριάδου, μια πραγματική όαση στο χάος που επικρατεί εκεί!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/10 22:33

    10 χέρια να είχα να ψήφιζα 10 φορές την Δελή.η απόλυτη τοπ γυναίκα.όλες οι άλλες δεύτερες.ψήφος εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/10 10:49

    Δεν την γνωρίζουμε κύριε.Μήπως υπάρχει καμιά φωτογραφία της?Απ'ότι μαθαίνω πάντως από τα λεγόμενα συναδέλφων στο γραφείο,είναι όντως γυναικάρα.Πρώτα όμως φωτογραφία και μετά ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/10 11:42

    καλέ ναι... δεν δώσανε φωτογραφίες ... μόνο την Άντζελα ξέρω... άντε να δούμε και φάτσες... να συνηθίζουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/10/10 14:51

    Προσθέστε και το όνομα του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/10/10 20:28

    Νεστορακη,το ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΠΙΔΟΥ1/10/10 22:04

    ΓΡΑΒΑΝΗΣ - ΔΕΛΗ - ΛΙΟΥΡΤΑΣ Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ ΜΟΥ! ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΟΤΣΑΚΗ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.