26.8.10

Κατόπιν εορτής … ανακοινώθηκε ο Γιώργος Παυλίδης! Γελάνε όλοι...

Μας κοροϊδεύουν τελείως οι δημιουργοί του τρυκ της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του Γιώργου Παυλίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Έτσι λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της «ανεξάρτητης» υποψηφιότητας του τελευταίου, ήρθε η ΝΔ να τον στηρίξει! Όλα αυτά έγιναν βέβαια, λόγω της μουσουλμανικής μειονότητας που υπάρχει στην Ροδόπη και την Ξάνθη, η οποία δεν θέλει με τίποτα να ακούσει το όνομα του Αντώνη Σαμαρά. Επομένως δεν ήθελε κάποιον χρισμένο κομματικά από τον πρόεδρο της ΝΔ.

Έχουν γίνει ρεζίλι και νομίζουν ότι απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς μυαλό. Κάνουν εκλογές με νοοτροπία και πρακτικές άλλων δεκαετιών. Εμείς δεχόμαστε καθημερινά emails που μας κατηγορούνε για … «τσιράκια του βουλευτή Ξυνίδη και του δημοσιογράφου Γκορόγια»! Εμείς τους απαντάμε … με την απάντηση του Δημήτρη Γαλανόπουλου, στενού συνεργάτη μέχρι πρότινος του Γιώργου Παυλίδη!
Για την ιστορία η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
Οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης διεξάγονται σε περίοδο κρίσιμη για το μέλλον της χώρας και τη ζωή των πολιτών.
Για τη θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η Νέα Δημοκρατία προτείνει το Νομάρχη Ξάνθης, κ. Γιώργο Παυλίδη. Μια προσωπικότητα που διαθέτει 12ετή επιτυχημένη αυτοδιοικητική εμπειρία και έχει να επιδείξει κοινά αποδεκτό έργο.
Μια υποψηφιότητα που τη χαρακτηρίζει η πολιτική πολυσυλλεκτικότητα και έχει εργαστεί με επιτυχία για την κοινωνική συνοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό για την μειονότητα της Θράκης.
Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει στελέχη που υπηρετούν αξίες και διαθέτουν ήθος και ικανότητες, προέρχονται από την αυτοδιοίκηση, είναι καταξιωμένοι στην κοινωνία και μάχονται για την ανάπτυξη του τόπου τους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/10 14:01

    Τι έγινε ρε παιδιά; Πριν 2 μέρες λεγατε ότι τον κατεβάζει η Ντόρα με εκείνο το ευφάνταστο βιντεάκι, τώρα τούμπα τα φέρατε όλα γιατί δεν βολεύει τους "κολλητούς" σας ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/10 18:43

    Τα μπλέξατε παιδιά. Πήγατε για κομματοκό μαλλί και μας βγήκατε κουρεμένοι.Πού να καταλάβετε εσείς τι σημαίνει ανεξάρτητος.Οχι ότι δεν σας κόβει, αλλά δεν μπορείτε γιατί τα αφεντικά του κομματισμού δεν σας το επιτρέπουν.Με το αζημείωτο βέβαια. Νεα ήθη, νέοι καιροί!!!!!Δάσκαλοι που διδάκετε αλήθειες τιμιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/8/10 19:37

    Άλλο η στήριξη, άλλο το χρίσμα και άλλα τα ... αργύρια από τους γραμματείς που παίρνετε για να σηκώνετε σκόνη και να την κάνετε λάσπη. Με το blog σας γελάμε στην Καβάλα όλοι που προσπαθέιτε με λογικές τύπου " Το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα το μπουζούκι είναι αστυνομικός (;;;;;!!!!!!!) " νσ μας πείσετε για σκοτεινές συνωμοσίες. Ανεξάρτητος είπε κατεβαίνει, στήριξη του δόθηκε από ΝΔ, το πρόβλημα δεν βλέπω που είναι; Εκτός κι αν πρέπει να γυρίσουμε στο 89 και να κυκλοφορούμε με ένα πράσσινο κοκκινο κιτρινο μπλε πλαστικό σημαιάκι στην πλάτη, που και κακό κάνει στο περιβάλλον και το απαγόρευσε ο έτερος σύντροφός σας Ραγκούσης... Ηρεμιστικά να πάρετε, τα νεύρα σας χάλια τα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.