26.8.10

Ψηφίστε για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή του στίβου

Τέσσερις αθλητές και τέσσερις αθλήτριες είναι υποψήφιοι/ες για τον τίτλο του κορυφαίου/ας του Ιουλίου, στη μηνιαία δημοσκόπηση που πραγματοποιεί ο ΣΕΓΑΣ μέσω της ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο. Όλοι τους ξεχώρισαν μέσα στον συγκεκριμένο μήνα για τις επιτυχίες που είχαν και τις επιδόσεις στα αγωνίσματά τους.
Οι χρήστες του διαδικτύου και παράλληλα φίλοι του κλασικού αθλητισμού καλούνται να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου. Για συμμετοχή στη διαδικασία αρκεί να μπούμε στο μενού «ψηφοφορίες» δεξιά στη βασική σελίδα της ιστοσελίδας και στη συνέχεια να επιλέξουμε τον αθλητή και την αθλήτρια που επιθυμούμε να ψηφίσουμε. Ψήφο όλοι στον Κομοτηναίο Κώστα Μπανιώτη που μας έκανε και πάλι υπερήφανους με την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Βαρκελώνης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.