18.6.10

Για ποια ανταρσία προετοιμάζεται ο Τάσος Βαβατσικλής;

Ανταρσία υπάρχει, μόνο όταν υπάρχει και καράβι! Δυστυχώς το καράβι έχει βουλιάξει προ πολλού…

Πολλές αλήθειες διατυπώνονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ο Χρόνος» από τον επικεφαλής της Νέας Πορείας Τάσο Βαβατσικλή! Τελείως άστοχος όμως ο τίτλος. Διαβάστε το ρεπορτάζ, εδώ…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/6/10 14:21

    Βαβατσικλής και Δαμιανίδης μπορούν να σώσουν αυτόν τον Δήμο έτσι όπως έγινε.ολοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα.μηδεν δουλειά και μονο δημοσιες σχέσεις και παντελονιάσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπακιρτζάκη
    Πραγματικά θα είναι «καυτό το φετινό καλοκαίρι» με τον «σκηνοθετημένο» τρόπο που παρουσιάζονται οι πολιτικές εξελίξεις από δημοσιογράφους και «δημοσιογράφους».
    Διάβασα στην εφημερίδα «ΧΡΟΝΟΣ» το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου κ. Δήμητρας Συμεωνίδου που αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Τάσου Βαβατσικλή και παρακολούθησα στο Ράδιο «ΧΡΟΝΟΣ» τον «σχολιογράφο»-«αναλυτή» κ. Μπακιρτζάκη, τα σχόλιά του για το ίδιο θέμα.
    Εάν δεν είναι «διχασμένη» προσωπικότητα το συγκρότημα του «ΧΡΟΝΟΥ», τότε είναι ένα κακό «σενάριο» με μια κακή «σκηνοθεσία» τα όσα σχολιάσθηκαν και αναλύθηκαν από τον κ. Μπακιρτζάκη,
    Το ρεπορταζ της κ. Συμεωνίδου, αναφέρεται σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και σε συγκεκριμένες απαντήσεις του κ. Βαβατσικλή.
    Ο κ. Μπακιρτζάκης παραποίησε την πραγματικότητα και «έπλασε φανταστικά σενάρια». Προς τίνος πολιτικό όφελος; Πιστεύω ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του.
    Επειδή με ενδιαφέρουν οι πολιτικές εξελίξεις στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, και μια συγκροτημένη ΤΑ μπορεί να παίξει ανασχετικό ρόλο στις «ορέξεις» του ΔΝΤ με τη σύμφωνη σιωπηλή γνώμη υπουργών της κυβέρνησης, παρακολουθώ καθημερινά τα πολιτικά τεκταινόμενα.
    Προς τούτο έχω να πω ότι ο κ. Βαβατσικλής δεν άλλαξε τις πολιτικές του θέσεις, και από ότι συμπέρανα αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει, και «καλά θα κάνει» Και όποιος άλλος πολιτικός θα πράξει ανάλογα , θα τον υποστηρίξω και θα τον ακολουθήσω.
    Η κοινωνία τώρα, όπως είναι διαμορφωμένη η εικόνα της χώρας , χρειάζεται ηγέτες συγκροτημένους, με δύναμη και θέληση, να προβλέπουν και να προλαμβάνουν τις ζημιογόνες εξελίξεις σε βάρος της κοινωνίας.
    Η ιλουστρασιόν εποχή της πολιτικής και των πολιτικών πέρασε και άφησε στο διάβα της μόνο συντρίμμια. Βρισκόμαστε πλέον σε μια νέα εποχή, της οικογενειακής οικονομίας της οικογενειακής επιχειρηματικότητας, της γειτονιάς με τους μενεξέδες τον απογευματινό καφέ στη «αυλή» της «υποχρεωτικής» αλληλεγγύης, θα αναβιώσουν οι ανθρώπινες σχέσεις.
    Οι τοπικές κοινωνίες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε, χρειάζονται ένα προστατευτικό πολιτικό δίχτυ, το οποίο θα φροντίζει καθημερινά για την απασχόληση των δημοτών, την υγεία, την παιδεία, γενικά για την καθημερινή τροφή.
    Freeman

    Σημείωση: Ακόμη δεν αντιλήφθηκα το πολιτικό σκεπτικό των λοιπών προαλειφόμενων υποψηφίων Περιφερειαρχών και Δημάρχων. Όταν και οπότε πουν κάτι τις, θα βγάλω τα συμπεράσματά μου, και θα «αυτό-διαβουλευθώ» ποιόν και γιατί θα τον ακολουθήσω. Τους ιλουστρασιόν τους απορρίπτω a priori.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΓΕΙΡΙΩΤΗΣ18/6/10 20:02

    Ποιος Μπακιρτζάκης??????Αυτός που βόλεψε τα παιδιά του με τις "περίεργες προσλήψεις" επί Στυλιανίδη στην ΤΡΑΜ ΑΕ, στο ΜΕΤΡΟ και σε κάθε καρυδιάς καρύδι του Υπουργείου Μεταφορών??????Βρε ουστ!!!!!!Να τον χαίρεται ο Βαγγέλης Λίτσος ο "Δήμαρχος της γειτονιάς μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας λέει ότι θέλει ο καθένας. Ο Τάσος είναι ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος σήμερα που ξέρει τι θα πει "διαχείριση" και μάλιστα "σφιχτή". Κι εκεί που μας κατάντησε η σημερινή δημοτική "αρχή", αν δεν μας αναλάβει αυτός...

    ... άσε καλύτερα...

    Άδικο για τον ίδιο, να βγάλει άλλων τα σουτζουκάκια από τη φωτιά για τους Κομοτηναίους, που στην προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ το αξίζουν. Γιατί οι μαλακίες πληρώνονται! Και γιατί οι μισοί έπαιζαν το "σουτζουκάκι" τους στις προηγούμενες δημοτικές.

    Ελπίζω ο Τάσος να διαχειριστεί καταλλήλως τα πάντα...

    ... και ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

    Ελπίζω οι Κομοτηναίοι συμπολίτες μου να συνήλθαν από το τίκι-τίκι τους το 2006 και να ζητήσουν από τον Τάσο να βάλει τάξη (γιατί να το απαιτήσουν ΔΕΝ μπορούν - του χρωστούν, δεν τους χρωστάει). Κι ας κατέβει στις εκλογές και με το χρίσμα των... Δημοκρατικών (bliah)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/10 10:27

    ελπιζω κ οΤασος κ ο αναμορφωτης της πολης παυλος(εδω ειχε γελασει ολη η ΚΟμοτηνη με το κειμενο του piazza)να βαλουν πρωτα λιγο μυαλο κ μετα τα λεμε!!ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.