5.6.10

Να τον φάνε δεν θα χορτάσουν!

Καμιά δεκαριά φορές τον «παραίτησαν», άλλες τόσες τον χαρακτήρισαν «λίγο», άλλες πάλι του «έδειχναν την πόρτα της εξόδου»! Τώρα, ναι μεν τον «παραιτούν», αλλά τον κάνουν Περιφερειάρχη και υπουργό. Δηλαδή ο Παπανδρέου, αξιότιμε (κατά τ’ άλλα) Μικροπολιτικέ, όποιος «αποτυγχάνει» στον ρόλο του … τον αναβαθμίζει; Δε νομίζω!

3 σχόλια:

  1. ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ5/6/10 17:17

    ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ.ΤΡΕΛΟΣ ΝΟΝΟΣ ΣΑΣ ΒΑΦΤΙΣΕ.ΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/10 18:44

    Αφηστε τον Ξυνιδη,το παρτυ με τα φαρμακα που εγινε στην Κομοτηνη,και σημερα το γραφει η εφημεριδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,πολλα λεφτα,και γραφει τα αρχικα των ιδιοκτητων. Οι τρεις ειναι στην Κομοτηνη,και ο τεταρτος,στα περιχωρα.Μιλαμε,πολλα λεφτα κανουν τα ψυχοφαρμακα.Θα εχουμε παρτυ απο την Δευτερα.Στο κολπο,γιατροι φαρμακοποιοι,και ελεγκτες του Δημοσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/10 23:43

    Σας πονάει "γνήσια" λαμόγια, ο άφθαρτος, ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.