18.6.10

Ποια ονόματα έχει στο γραφείο του ο Αντώνης Σαμαράς για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Κλείνει απ’ ότι όλα δείχνουν η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σταμάτη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο πρώην Γενικός Γραμματέας και στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την συγκεκριμένη θέση. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι ο Δημήτρης Σταμάτης μπορεί να προταθεί στο συνέδριο της ΝΔ την επόμενη εβδομάδα για Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, οπότε η κάθοδος του στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης ματαιώνεται. Κάτι τέτοιο όμως προς το παρών δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, για την θέση του Γραμματέα του κόμματος προορίζεται ο βουλευτής Εύβοιας Κώστας Μαρκόπουλος.
Τώρα σε ότι αφορά τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για τα ονόματα των … Γιώργου Παυλίδη για αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Σταύρου Κελέτση για αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Θόδωρου Καλλιοντζή για αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και Κώστα Ευμοιρίδη για αντιπεριφερειάρχη Δράμας. Αναζητείται μέχρι στιγμής ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.