21.5.10

Ο ΟΠΑΠ μοιράζει διαφήμιση στα blogs! Και σε τι blogs…

Τα τελευταία χρόνια το διαδίκτυο και δη τα blogs, έχουν εξελιχθεί στην χώρα μας (και όχι μόνο), σαν το νέο μέσο εναλλακτικής ενημέρωσης και αυτό που προτιμούν ως επί των πλείστων η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων! Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το πολεμούσε η προηγούμενη κυβέρνηση, προσπαθώντας με τεχνάσματα, «νόμους», «τροπολογίες», να «συνετίσουν» και να «φοβίσουν» τους διαχειριστές των blogs!!!
Κι αφού δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι φωστήρες της ΝΔ, να φιμώσουν ορισμένους, ξεκίνησαν το μοίρασμα της κρατικής διαφήμισης – αρωγής! Έτσι αρκετά τότε φιλοκυβερνητικά blogs και portals είχαν γεμίσει (και έχουν ακόμα) διαφημίσεις κρατικών ΔΕΚΟ, με προεξέχουσες αυτές των ΟΠΑΠ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Χθες, διαφημίσεις του ΟΠΑΠ άρχισαν να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους σε blogs! Σε ποια; Ένα παράδειγμα θα σας δώσουμε! Στο Δεξί Εξτρέμ, blog που σκίζει τα ιμάτια του για τις διακυβερνήσεις του Καραμανλή. Τι Δεξί Εξτρέμ, θα ήταν άλλωστε;;;

Εμείς ρωτάμε το πιο απλό! Που βρίσκονται τα συγκεκριμένα κονδύλια και σε τι κωδικούς δαπανών δημοσιότητας συγκαταλέγονται. Δηλαδή πως ο ΟΠΑΠ και με ποια κριτήρια ξοδεύει τα λεφτά μας!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/5/10 23:10

    Όπως τα μοίραζαν τα μοιράζουν, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δεν άλλαξε τίποτα.
    Αλλάζουν οι κυβερνήσεις τα ελαττώματα παραμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.