17.5.10

Αμαρτίαι ανδρός … παιδεύουσι σύζυγο!

Επί 17 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό και δικαιοδοτικό σύστημα της χώρας δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ούτε ένα ευρώ από τον μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου, τον επίσης μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που, όπως προκύπτει από έγγραφα της ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών, οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις 5,5 εκατομμυρίων €.

Δυστυχώς, ο Τόλης Βοσκόπουλος τυγχάνει να είναι ο σύζυγος της Υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου, με αποτέλεσμα αρκετοί να ζητούν … την αποπομπή της από την κυβερνητική θέση! Όχι κύριοι, δεν φταίει η Άντζελα σε τίποτα να πληρώσει τις αμαρτίες του συζύγου της, εκτός αν ήταν ενήμερη για τις συγκεκριμένες οικονομικές ατασθαλίες. Ένα «κορμί» είχαμε σ’ αυτήν την κυβέρνηση, θα το χάσουμε κι αυτό;;;
Διαβάστε σχετικά:
17χρονη φορολογική «ασυλία» για τον Τόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.