22.5.10

Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Το γραφείο του προκατόχου μου στο ΥΠΕΠΘ, θύμιζε … Αραβικά Εμιράτα, καθώς ήταν 800 τετραγωνικών μέτρων!

Μπορεί να το πήγαιναν στην Μαριέτα Γιαννάκου οι δημοσιογράφοι του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μανώλης Αναγνωστάκης, αλλά γνωστός προκάτοχος του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο υπουργείο Παιδείας, για την «πεντάστερη» χλιδάτη ζωή που κάνει, ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Αυτόν «έδινε» ουσιαστικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και πέταξε αρκετές μπηχτές. Για τασάκια μίλησε, ενώ είπε και το εξής απίστευτο: «Το γραφείο του προκατόχου μου θύμιζε … Αραβικά Εμιράτα, καθώς ήταν 800 τετραγωνικών μέτρων!». Πάντως ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας της Αθήνας, στην συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, αναφέρθηκε εκτενέστερα στις «ιδιοτροπίες» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Υπουργείο Παιδείας.
Πρέπει να γίνεται μεγάλος χαμός στη ΝΔ. Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους και είναι πανικοβλημένοι.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/5/10 14:59

    Και να που λίγες μόνον ημέρες από το τελευταίο σκάνδαλο με τα χρέη… διαρκείας του συζύγου της Α. Γκερέκου, «έσκασε» και το σκάνδαλο αυτής της εβδομάδας. Δεν περνάει μήνας σε αυτή τη χώρα που οι πολιτικάντηδες (όλων των παρατάξεων) να μην μας απασχολήσουν με τα κατορθώματά τους. Χθες λοιπόν είχαμε την αποκάλυψη του διορισμού 30 και πλέον συγγενών και… συγχωριανών της υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζακρή στο Μουσείο της Πέλλας. Εντάξει δεν έκανε και κανένα έγκλημα η κυρία… Απλώς πρόσθεσε ένα ακόμα καρφί στο φέρετρο της αξιοκρατίας! Κάπως έτσι θα αρχίσει ένας νέος πόλεμος εντυπώσεων στα παράθυρα των δελτίων, όπου οι μισοί θα κατηγορούν τους άλλους μισούς για σκάνδαλα που τελειωμό δεν έχουν! Για να πάει κάποιος φυλακή ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ! Αυτή είναι η «δημοκρατία» μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.