4.5.10

3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φροντίδας Κατακεκλιμένων και Χρονίως Πασχόντων Ασθενών

Όσοι έχει χρειαστεί έστω και μία φορά να φροντίσετε κάποιον συγγενής σας ή φίλος σας καρκινοπαθή, νεφροπαθή, διαβητικό, άτομο με κινητικά προβλήματα ή τυφλό, σίγουρα θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες στην 3η εκπαιδευτική διημερίδα φροντίδας κατακεκλιμένων και χρονίως πασχόντων ασθενών που φιλοξενείται φέτος στην Κομοτηνή. Το Σάββατο 8 Μαΐου ξεκινούν οι εργασίες της διημερίδας στην Κομοτηνή στο ξενοδοχείο Arcadia, ενώ η εκδήλωση τελεί, εκτός από την αιγίδα θεσμικών φορέων και του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων «Περπατώ».

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, ιατρός – παραολυμπιονίκης και πρόεδρος του «Περπατώ» Αλέξανδρος Ταξιλδάρης απεύθυνε κάλεσμα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Ο σύλλογος «Περπατώ» να σημειωθεί ότι θα έχει και οικονομικό όφελος από την διημερίδα, αφού θα λάβει ένα ποσοστό από τις χορηγίες. Καθήκον όλων μας … η συμμετοχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.