14.4.10

Ο Γιώργος Πεταλωτής στον Real FM

Ακούστε την συνέντευξη του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Ο βουλευτής Ροδόπης μιλάει για την οικονομία και το φλέγον ζήτημα της τρομοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/4/10 19:56

    Ζούμε στην εποχή του κολληταλισμού, δηλαδή στον καπιταλισμό των κολλητών του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, είναι η μόνη αξία στην οποία πιστεύουν και με την οποία κυβερνούν τους λαούς τους οι κυβερνήσεις των Ευρωπαίων.
    Η συγκεκριμενοποίηση των κεφαλαίων, που θα δανείσουν οι 15 της ευρωζώνης την Ελλάδα με επιτόκια κερδοσκοπίας και όχι αλληλεγγύης, δείχνει πόσο μακριά βρίσκεται από την Ένωση η Ευρωπαϊκή.
    Αυτές οι αποφάσεις σημαίνουν ότι οι λαοί των 15 κρατών της ευρωζώνης θα πληρώσουν 30 δισ. από το έχει τους για να πληρωθούν οι τόκοι των δανειστών της Ελλάδας! Των τραπεζών δηλαδή, που με τη σπέκουλα των οίκων αξιολόγησης και των επισφαλειών τζόγου παίρνουν 7 για το χρήμα, που τους κοστίζει 1!
    Η απόφαση των 15 της ευρωζώνης μπορεί να μοιάζει σαν σωσίβιο για την Ελλάδα, που θα έχει την ευκαιρία να δανείζεται με 3,7% και 5% αντί για 6% και 7% της ελεύθερης αγοράς, αλλά...
    Δεν ξέρουμε όμως από πού θα βρει το κράτος τα λεφτά να αποπληρώσει μετά τρία χρόνια αυτά τα δάνεια μαζί με τα επιπλέον, που θα πάρει, αφού η αγορά στη χώρα κατεβάζει ρολά και οι φοροφυγάδες παραμένουν φοροφυγάδες, χωρίς κανείς να τους κυνηγάει, ούτε σήμερα ούτε αύριο.
    Ακόμη, δεν ξέρουμε πόσα παραπάνω δισ. θα χρειαστεί να δανειστεί το κράτος τα χρόνια που έρχονται, αφού σήμερα, χωρίς να έχει μπει η χώρα σε βαθιά ύφεση και χωρίς να έχει αγγιχτεί τίποτε από τη δομή της και τις παραδοσιακές της ανάγκες, έχει ήδη φτάσει σε δανειακό βρόχο.
    Η ανθρωποφάγος οικονομία της Ε.Ε., με ατμομηχανή την παγίως αυταρχική νοοτροπία της Γερμανίας, πρόσφερε στην Ελλάδα μια πιο ευρύχωρη θηλιά από 'κείνη της ελεύθερης αγοράς για να κρεμαστεί.
    Τη θηλιά την «απολαύσαμε εχθές στην εκπομπή του Τσίμα για την Πολωνία!!!!!
    Καληνύχτα!!!!! Έρχονται τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.