25.4.10

Στον ανακριτή υπάλληλοι του Τραμ γιατί προσελήφθησαν παράνομα! Και Κομοτηναίοι θα καταθέσουν…

Οι Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης ήδη έχουν αρχίσει να καλούν για κατάθεση τα 140 άτομα που έπιασαν δουλειά τις τελευταίες ημέρες της διακυβέρνησης Καραμανλή
Οι παράνομες προσλήψεις προκάλεσαν την εισαγγελική παραγγελία προς το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και την εκ νέου έρευνά του σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ είχε προηγηθεί η έρευνα και το πόρισμα του κ. Ρακιντζή.

Οι ελεγκτές του Σώματος έχουν ήδη αρχίσει να καλούν σε απολογία υπαλλήλους και ειδικά εκείνους που προσλήφθηκαν κατά την τελευταία φάση της «γαλάζιας» περιόδου. Κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας, γεγονός σπάνιο, αφού συνήθως σε περιπτώσεις παράνομων προσλήψεων οι καταγγελίες αφορούν στις διοικήσεις των οργανισμών και σε όσους τις αποφάσισαν. Η πορεία της έρευνας, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες από το Σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Εσωτερικών, ενδέχεται να οδηγήσει και σε απαίτηση επιστροφής των μισθών τους οποίους έχουν λάβει οι υπάλληλοι που καλούνται σε απολογία, αν αποδειχτεί ότι η πρόσληψή τους ήταν παράνομη. Καλούνται να εξεταστούν ενόρκως για τη διαπίστωση του εγκλήματος της απιστίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Ανδρέα Μπελέγρη κάνοντας κλικ στην φωτογραφία…
Διαβάστε σχετικά:
Κατέστρεψαν το κράτος! Τα λαμόγια φυλακή και όχι στην Βουλή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.