20.3.10

Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ποιος πραγματικά είναι…

Ο επιλεγόμενος πολιτικός που έλεγε, έλεγε, έλεγε και... λόγον δεν εκράτει. Αντιπροσωπευτικός τύπος παραδοσιακού Έλληνα πολιτικού προηγούμενων δεκαετιών.
Ενδεικτικά έργα του: Υπερπολυτελής διαβίωση στο εξωτερικό με χρήματα του Ελληνικού Κράτους, άμεση απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας που είχε εγκρίνει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου, γλέντι σε σκυλάδικο και εν συνεχεία παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα, ενώ καιγόταν η Αθήνα για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, δεκάδες αδειοδοτήσεις Δημοσίας Χρήσεως σε φορτηγά – μαϊμούδες και εκατομμύρια ευρώ σε επιχορηγήσεις ΜΚΟ κολλητών και φίλων.
Ο κύριος αυτός όχι μόνο παραμένει ατιμώρητος, αλλά είναι αντιπρόσωπος του λαού της Ροδόπης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Να τον χαίρονται όσοι τον εξέλεξαν και να τον καμαρώνουν!...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/3/10 20:54

    Όποια λαμογιά κι' αν σηκώσεις απο κάτω βρίσκεις τον Στυλιανίδη.
    Σε κουτσές μαϊμούδες στηρίχθηκε, μαϊμου πολιτική έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/3/10 21:25

    Μαϊμού ρατσας μακάκα είναι, τις μακακίες του τις στήριζε και δικό σας μακάκας ο γιαννακίδη σας μακάκες γιατί δεν το λέτε μονο για τις μακακιες του Ευριπιδη μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/3/10 10:52

    Εμείς το λέμε.
    Εκλογές έρχονται!!!!!!
    Τώρα του Καλλιγούλα!!!! θα είναι, Ξεβολευτικές θα είναι, θα δούμε.
    Οτι και να είναι άντε και γαμηθείτε σκυλάκια με τα αφεντικά σας.
    Κοπρίτες του ΠΑΣΟΚ -ΛΑΟΣ-Ν.Δ !!!! Τελειώσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. papachintzios21/3/10 18:51

    paidia mia erothsh na kanw! ypourgos poios einai sthn fotografia? giati autos piso me ta gyalia pio poly mou kanei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.