15.3.10

Αγωνία στην Κομοτηνή! Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένου στο Λίσσο ποταμό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για την ανεύρεση του ηλικιωμένου, που την Κυριακή το μεσημέρι στις 15:30 παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού Λίσσου στην Κομοτηνή, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όταν προσπάθησε να διασχίσει με το αυτοκίνητό του το ποτάμι, σε ένα σημείο του. Νωρίς το πρωί τα σωστικά συνεργεία βρήκαν και ανέσυραν το αυτοκίνητο του 70χρονου περίπου 100 μετρά μακριά από το σημείο όπου έγινε η παράσυρση.
Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένου στο Λίσσο ποταμό
Την Κυριακή το βράδυ, βρέθηκε σώα και αβλαβής η σύζυγός του, 74 ετών, που επέβαινε και η ίδια στο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγός του κατέβηκε πρώτος από το αυτοκίνητο και βοήθησε την ίδια να απεγκλωβιστεί. Στη συνέχεια βέβαια τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν. Επιτόπου βρέθηκαν 5 οχήματα της πυροσβεστικής, 1 σωστική λέμβος της ΕΜΑΚ με 4 άνδρες ενώ παρόντες είναι το λιμενικό και η αστυνομία.
Οι φωτογραφίες είναι από το γειτονικό Γκατζόλι! Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης, εδώ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/3/10 21:39

    ν παρακαλουσε να μη παει στο ποταμι
    αυτος εκει ξεροκεφαλος
    μακαρι να βρεθει μα δυσκολοΤι παθαινουμε με τη ξεροκεφαλια μας δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.