9.2.10

Καταργεί ο Σαμαράς την θέση του Γραμματέα της ΚΕ στη ΝΔ. Χαμένος και πάλι ο Στυλιανίδης

Συνεχίζονται τον τελευταίο καιρό με «πυρετώδεις» ρυθμούς οι προετοιμασίες για το Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς και οι στενοί του συνεργάτες είναι έτοιμοι να καινοτομήσουν!!!
Αυτό που ακούγεται και σύμφωνα με πληροφορίες μας μέσα από την Ρηγίλλης, είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προχωρήσει στην κατάργηση της θέσης του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και να δημιουργήσει θέση αντιπροέδρου. Οι ίδιες πηγές οι οποίες βρίσκονται πολύ κοντά στον πρόεδρο του κόμματος και οι οποίες έχουν «θητεύσει» και στην περιοχή μας, επιβεβαιώνουν το σενάριο αυτό και μάλιστα αναφέρουν ότι την συγκεκριμένη θέση του αντιπροέδρου θα την αναλάβει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Χαμένος της όλης υπόθεσης θα είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος είχε ποντάρει πάρα πολλά για την θέση του Γραμματέα στο κόμμα, η οποία θα ανέβαζε τις μετοχές στο εσωκομματικό χρηματιστήριο της ΝΔ, αλλά μετά τις εξελίξεις αυτές ο βουλευτής της Ροδόπης δεν θα έχει κανένα ρόλο μέσα στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.