25.1.10

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων Περιφερειαρχών για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Μετά την παρουσίαση του «Καλλικράτη» και του νέου διοικητικού μοντέλου της χώρας, το Νοέμβριο οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν για πρώτη φορά Περιφερειάρχη. Το νούμερο των αιρετών περιφερειαρχών δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά θα είναι μεταξύ 14 και 18. Με βάση το όραμα του Πρωθυπουργού λοιπόν, ήδη έχει αρχίσει η ονοματολογία και πολλοί προλειαίνουν το έδαφος μόνοι τους, αφού τουλάχιστον επίσημες συζητήσεις στο κόμμα και στην κυβέρνηση επί ονομάτων δεν έχει αρχίσει.
Παρά ταύτα, δύο ονόματα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ ακούγονται πιο πολύ για την θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο νυν Νομάρχης Έβρου Νίκος Ζαμπουνίδης, που το όνομα του έχει ακουστεί εδώ και καιρό για την συγκεκριμένη θέση. Παρά το ότι ορισμένοι διαρρέουν ότι ο Νομάρχης Έβρου δεν ενδιαφέρεται για την θέση, ο ίδιος δεν το έχει βγάλει καθόλου από το μυαλό του. Το άλλο όνομα που ακούγεται είναι αυτό του βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη.

Πάντως το πιο πιθανό είναι οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες να είναι από τον Έβρο ή την Καβάλα, εκτός και αν η Νομαρχιακή Επιτροπή της Καβάλας συμφωνήσει για υποψήφιο από το Νομό Δράμας.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/1/10 23:04

    Tha diafwnisw kai tha elega oti den anaferetai to pio shmantiko kai sovaro politiko atomo tis perifereias,ton nomarxi Rodopis
    Ari Giannakidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/1/10 23:15

    sovaro men alla ta teleytaia xronia oxi k toso katharo.....

    oloi kseroume ta plakakia tou ari me ton euripidi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/1/10 10:22

    "Ο δήθεν Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ, Άρης Γιαννακίδης, ζήτησε τη στήριξη του Λ.Α.Ο.Σ. !!!"

    "Ο πολιτικός παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο !!! Τι άλλο να πούμε πλέον για τις κινήσεις του Νομάρχη Ροδόπης, του Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ (!!!), Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος κάθε μέρα φροντίζει και επιβεβαιώνει την...
    πολιτική του παραλόγου. Απρόβλεπτος όσο δεν πάει.

    Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (24/6) ο νέος πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑΟΣ Ροδόπης κ. Γιώργος Παρόγλου σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ αποκάλυψε στους δημοσιογράφους επί λέξει ότι : «Στόχος δικός μας όσον αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση είναι να κατεβάσουμε δικούς μας συνδυασμούς εάν το καταφέρουμε. Εάν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί θα αναζητήσουμε συνεργασίες σε σχήματα που θα επιλέξουμε εν καιρώ.

    Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός προεκλογικά υποσχέθηκε ανεξαρτήτου εκλογικού αποτελέσματος τη στήριξη στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η δέσμευση αυτή είναι σε ισχύ, παραμένει. Την Τρίτη (23/6) είχαμε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Νομάρχη Ροδόπης σε μια εκδήλωση που παρευρεθήκαμε μαζί και ζήτησε ανοιχτά τη στήριξη μας. Θα την έχει». !!!"

    Η διχασμένη πολιτικά «προσωπικότητα» του κ. Γιαννακίδη ας κάνει την επιλογή του. Οι κατά καιρούς επιλογές του είναι η συμπεριφορά «του Πέτρου που πάει παντού».
    Μετά το «κ. Καραμανλή θα χαρώ πολύ στην επόμενη επίσκεψή σας στο νομό μου να σας υποδεχθώ ως πρωθυπουργό». (Φεβρουάριος 2004). Την ανοιχτή συνεργασία του με τον κ. Στυλιανίδη, κατέληξε στο ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη!!!!!!
    Ανώνυμε φίλε 25/1/10 23:04

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.