24.12.09

Κάθε μέρα που περνάει ο Παπανδρέου δικαιώνεται με την επιλογή Ξυνίδη!

Ο λόγος δεν είναι τόσο στα οργανωτικά, καθώς ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε να οργώνει την Ελλάδα και να συνομιλεί με όλες τις οργανώσεις, αλλά κυρίως στο λέγειν και στην επιχειρηματολογία που έχει εναντίον των συναδέλφων του στη ΝΔ! Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Κοντός, ο οποίος κατάγεται κι αυτός απ’ την Ξάνθη, ήδη βλέπει εφιάλτες με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη.
Τελευταίο παράδειγμα η ομιλία του για τον προϋπολογισμό του 2010. Ο Σωκράτης Ξυνίδης τόνισε πως η «η ΝΔ πρέπει πρώτη να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, διότι αυτή τον έχει συν-δημιουργήσει, ως προς το μέγεθος των αντιξοοτήτων που καλείται να αντιμετωπίσει. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να δείξετε αξιόπιστοι στον ελληνικό λαό!».
Κάθε μέρα που περνάει ο βουλευτής της Ξάνθης, δικαιώνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την επιλογή του.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/12/09 20:02

    Προϋπολογισμός με το ταμείον στο μείον.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει το κουράγιο και τη δύναμη να βγάλει τη Ελλάδα σώα και αβλαβή από τους υφάλους «Αλογοσκούφη-Παπαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαφώς!Και χαίρομαι που το είχα προβλέψει δίχως να γνωρίζω ιδιαίτερα τον κ.Ξυνίδη!Και ευτυχώς δικαιώνεται μ''αυτή Του την επιλογή ο ΓΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.