4.11.09

Όχι άλλο δήμαρχο στο κρατικό ραδιόφωνο. Σας παρακαλώ!!!

Άντε να τελειώνουμε με τα πρωινά παραληρήματα του δημάρχου Κομοτηνής, καθημερινά στο κρατικό ραδιόφωνο και τις στημένες συνεντεύξεις. Σήμερα μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος Κομοτηνής, θα είναι ο πρώτος Δήμος που θα αποκτήσει εμφιαλωμένο νερό!!! Καλά ο Δημήτρης Κοτσάκης που ζει; Έχει κάνει καμιά βόλτα να δει ιδίοις όμμασι τι νερό πίνει η περιοχή της Εκτενεπόλ; Σκουριά σκέτη! Φτάνει με την προπαγάνδα! Πόσο θα τον ακούμε άλλο; Κάθε μέρα δήμαρχο; Τσιφλίκι του είναι ή αγόρασε την ΕΡΑ ο Δημήτρης Κοτσάκης; Καταλάβατε;;;

3 σχόλια:

  1. Τα επιτελεία της ΝΔ επενδύουν στον «Καραμανλισμό», οι νέοι ζητούν διάλογο για το μέλλον!!!!!!!

    Ενώ οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες με το «βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» και τους επώνυμους υποστηρικτές τους να καρφώνουν αλλήλους, με το βλέμμα στο παρελθόν του Καραμανλισμού.

    Οι 10.000 ΟΝΝΕΔίτες να ζητούν εξωστρεφές κόμμα ιδεών, ο Α. Σπηλιωτόπουλος να ζητά περιφερειακές συνδιασκέψεις και ο Π. Ψωμιάδης, να δηλώνει ότι δέχεται πιέσεις για να αποχωρήσει από την «κούρσα», στην οποία μένει υποψήφιος «παρ΄ ότι θεωρεί δευτερεύον ποιος θα εκλεγεί»...

    Η Κίνηση 10.507 νέων απαιτεί:
    «Πολιτικό κείμενο με τις υπογραφές 10.507 νέων κατατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή της ΝΔ. Με το παρόν κείμενο επέλεξαν να τοποθετηθούν στην παρούσα συγκυρία μία σειρά στελεχών της νέας γενιάς που πιστεύουν στη δύναμη των ιδεών, αλλά και σε ένα κόμμα και μία νεολαία με εξωστρέφεια, καθώς και σύγχρονες και ανοιχτές διαδικασίες. Το κείμενο αυτό, όπως αναφέρουν, δεν στοχεύει στην υποστήριξη κάποιας υποψηφιότητας, αλλά καλεί να τοποθετηθούν όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοί με σαφήνεια σε όλα τα μεγάλα ζητήματα ζητώντας τους να δώσουν το στίγμα της πολιτικής τους και των προθέσεών τους για τη λειτουργία του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ. Η «κίνηση νέων» υπογράφεται, από μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ καθώς και πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ της γενιάς των 35άρηδων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται πολιτικά σε επιμελητήρια, ενώσεις και στην τοπική αυτοδιοίκηση σε όλη τη χώρα».

    Στη ΝΔ ακόμη υπάρχουν κρυφοχουντικά σταγονίδια.. Υπάρχει βέβαια μια μικρό-μεγάλη μερίδα η οποία αναπολεί τις μέρες του 1967!!
    Αυτοί που αναπολούν τη χούντα είναι χουντικοί, όλοι οι άλλοι έχουν μέσα τους λίγο ή πολύ αυταρχισμό και κρυφοχουντισμό. Γι' αυτό υποστηρίζω ότι είναι κρυφοχουντικοί οι «σχολιαστές» των blogs που ασχολούνται με αλλότρια πολιτικά θέματα και δεν βλέπουν τα χάλια τους. Η νεολαία τους έστειλε το μήνυμα. «πιστεύουν οι πιτσιρικάδες στη δύναμη των ιδεών, αλλά και σε ένα κόμμα και μια νεολαία με εξωστρέφεια» Αργεί ο διαφωτισμός στην στη Νέα Δημοκρατία. Πρέπει πρώτα από όλα να μάθουν να σκέφτονται ορθά, λογικά και πολιτικά.
    Τελείωσε ο Καραμανλισμός, ο Στυλιανιδισμός, ο Μιχελη-δισμός, ο Κοττακη-δισμός ο Κοτσακη-δισμός, ο Λάσκαρη-δισμός.
    Ξεφτιλίζεσθαι, δεν το αισθανθήκατε ακόμη;
    Δεν έχετε τύψεις που με την αλαζονική σας πολιτική δημιουργήσατε 2.5 εκ. Έλληνες οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας; Αλλά που για σας τέτοια ανθρώπινα αισθήματα.
    D-Frida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/09 19:56

    Το πραγματικό παρασκήνιο της επιλογής γενικών γραμματέων και τις άοκνες προσπάθειες ισχυρών επιχειρηματικών συγκροτημάτων με "πλοκάμια" και στα ΜΜΕ για "φύτεμα" εκλεκτών τους δίπλα σε υπουργούς αποκαλύπτει νέο αλλά ηδη γνωστό πολιτικό blog!
    Το πραγματικό παρασκήνιο της επιλογής γενικών γραμματέων και τις άοκνες προσπάθειες ισχυρών επιχειρηματικών συγκροτημάτων με "πλοκάμια" και στα ΜΜΕ για "φύτεμα" εκλεκτών τους δίπλα σε υπουργούς αποκαλύπτει νέο αλλά ηδη γνωστό πολιτικό blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/09 22:46

    Σήμερα στον σταθμό ΘΕΜΑ radio και παρακολουθώντας την εκπομπή ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΒΕΡΥΚΙΟΥ άκουσα για την σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου .

    Εκείνο όμως που με έσπρωξε για την ανάρτηση αυτή είναι η "εισήγηση" και τα επιχειρήματα του δημοσιογράφου Δ. Βερύκιου ο οποίος λίγο πολύ επιχειρηματολόγησε ότι μια τέτοια απόφαση πρέπει η χώρα μας αναντίρρητα να την υιοθετήσει εάν θέλει να θεωρεί ότι ανήκει στην Ευρώπη. Πέραν τούτου όμως, η επιχειρηματολογία του εν λόγω δημοσιογράφουδεν στάθηκε μόνον εκεί αλλά και άμεσα έθεσε ως θέμα ότι ανεξάρτητα της πίστης των Ελλήνων και τι μπορεί να αποτελεί ο Σταυρός ως σύμβολο για τον κάθε πιστό , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να κατανοήσουμε ΑΠΑΝΤΕΣ .....ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ σε μια σχολική ΑΙΘΟΥΣΑ αλλά και σε μια ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ .......

    ΠΡΟΚΑΛΕΙ τον οιονδήποτε αλλόθρησκο μετανάστη που φιλοξενεί η Χώρα μας!!!!!!!

    ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ...... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΦΕΡΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ....

    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ!!!!

    ΜΙΑ ΚΑΙ Ο "ΣΤΑΥΡΟΣ" ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ!!!!!!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕ ΔΗΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.