30.9.09

O Τέντες, λέει, θα άρει το απόρρητο

Η επόμενη κυβέρνηση, λέω, θα άρει τον Τεντέ... Άσε που τον έχει... άρει δικαστικά και ο... δήμαρχος Κοτσάκης κι έχει δώσει εντολή να... ξηλωθεί, για να μπει... ομπρέλα!!!
Κι επειδή μερικοί στην Ελλάδα γεννήθηκαν Τεντέδες ή Σανιδάδες, και ξαφνικά βρέθηκαν στα δικαστήρια (για να περάσουν... τέντες και σανίδες) και τους... καλάρεσε ο χώρος, την πλήρωσαν:
- η ελληνική δικαιοσύνη
- η ελληνική τέχνη (της τεντοπλαστικής και της ξυλουργικής) και ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ…
- η Νουδία (ουδέν κακόν αμιγές καλού!)
Κι αν ο Τεντές κι όλες οι Τέντες μαζί περιμένουν να... άρουν οι απανταχού Google-ηδες το απόρρητο του Internet, θα περιμένουν... περισσότερο κι απ' τους Αμερικάνους που περιμένουν τις... λιβανέζικες τράπεζες να άρουν το δικό τους!
Αmen...
Quiz: Ποιος Πράσινος Ηγέτης είναι λάτρης και υπέρμαχος του διαδικτύου;
ΥΓ: Το Internet χωρίς το απόρρητο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ! Και ΚΑΝΕΙΣ (!) - με... Τέντα πράσινη, γαλάζια, ή χωρίς - δεν θέλει να σταματήσει να υπάρχει. Ναι;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.