19.9.09

Ο «Χρόνος» ξεκίνησε το γλείψιμο του ελέους! Ποιος θα τους μείνει στο τέλος;

Σ’ αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσει ο Καραμανλής! Ποιος θα μου μείνει στο τέλος; Γιατί αν κρίνουμε εδώ στην Κομοτηνή από τις πολιτικές κωλοτούμπες που βλέπουμε, τότε το παιχνίδι έχει χαθεί προ πολλού. Ο λόγος είναι για την εφημερίδα «ο Χρόνος», η οποία είναι η επίσημη φωνή του «πρώην» υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη στη Ροδόπη.
Η εφημερίδα η οποία στο παρελθόν εκβίαζε όσους έλεγαν κάτι κακό για το «κεφάλαιο» (δες εδώ) και που πιο παλιά λησμονούσε τους συνεργάτες του χουντικού Στυλιανού Πατακού (δες εδώ), ξεκίνησε εδώ και δύο μέρες το γλείψιμο, γράφοντας στα πρωτοσέλιδα της για την αναμενόμενη μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ υφυπουργοποίηση του βουλευτή Γιώργου Πεταλωτή. Ξέχασαν άραγε γρήγορα τα χλευαστικά σχόλια προς αυτόν, μέσω του Γιώργου Καρανίκα, συνεργάτη τους και υπεύθυνου του γραφείου τύπου του υπουργού, από το περιοδικό «Ματιές» (τεύχος 163 – σελίδα 9)!
Αν μετά τις 5 Οκτωβρίου ανεχτούμε τέτοιες καταστάσεις, όλοι μας να φύγουμε, να πάρουμε τα βουνά…


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/09 15:35

    Σπάει όλα τα ρεκόρ κιτρινισμού, σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Η πιό κίτρινη εφημερίδα όλων των εποχών, σε όλο τον πλανήτη, από τότε που εφευρέθηκε η τυπογραφία.
    Η εφημερίδα που σε κάνει να αναρωτιέσαι: "μα γίνει πιό σκατά;". Κι όμως! Γινεται!

    Δεν είναι θέμα δεξιού, αριστερού, ΠΑΣΟκου, Νεοδημοκράτη, ΚΚε, κ.λ.π. οι παρατηρήσεις μου: είναι θέμα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο: Πρώτος τίτλος: ΤΟ ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει το 90%των δανείων, .....δίνει την εντύπωση ότι όταν βγει το ΠΑΣΟΚ, θα γλιτώσουμε όλοι, όλα μας τα δάνεια.

    Και δεν το κάνει αυτό, η κακή εφημερίδα, για να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ. Το κάνει για να το "υποτάξει", να το "δεσμεύσει". Δημιουργεί υπέρογκες προσδοκίες, για να έχει τον Γιώργο Παπανδρέου αύριο στο χέρι. Ο Γιώργος δήλωσε πάντως, πως "δεν χρωστάει σε κανένα", αλλά είναι λιγάκι δύσκολο να ξεφύγει από τις δαγκάνες του Μπόμπολα. Θέλει σχέδιο, στρατηγική και τσαμπουκά. Ο,τι λείπει δηλαδή από τον Καραμανλή, που παραδόθηκε αμαχητί και τον έλιωσαν στις φάπες οι νταβατζήδες, οι οποίοι βαρέθηκαν να τον παίρνουν στο ψιλό και θέλουν άλλο θύμα για να παίζουν. Είναι τόσο αδύναμος ο Καραμανλής, που βαρέθηκαν να παίζουν μαζί του.

    Δεύτερος τίτλος: "Οι αποκαλυπτικές υποψηφιότητες τριών γυναικών της ΝΔ". Γκεμπελίστικο δημοσίευμα, που μετακινεί το βάρος των γυναικείων υποψηφιοτήτων σε φαλλοκρατικά στερεότυπα. Οι ¨προοδευτικοί" βέβαια αρθρογράφοι, δεν θα παρατηρήσουν το χυδαίο αυτό δημοσίευμα, καθώς μπουκωμένοι από τα λεφτά των νταβατζήδων, θα γράφουν πάλι για εθνικιστές και μακεδονομάχους (το αγαπημένο θέμα κάθε αυνάνα).

    Τρίτος τίτλος: "Σάββας Τσιτουρίδης Παρηγοριά στα κορίτσια του". Ο διαμόνιος ρεπόρτερ, που ήταν στην ομιλία του Τσιτουρίδη στην Τσιμισκή, είδε τις δύο χαριτωμένες κόρες του Σάββα και επινόησε το ρεπορτάζ. Μάλιστα στη μία την ψιλοέπεφτε ο λιγδιάρης, αλλά από καμάκι, έχει τόση σχέση όση το ΚΚΕ με την ανανέωση...Ξέρασε η κοπέλα...

    Τέταρτος τίτλος: "Ποιός χάρισε το κόσμημα τάδε στη Νατάσα Καραμανλή;" Συνεχείς χυδαίες επιθέσεις -με χτυπήματα κάτω από τη μέση- σε ένα μη πολιτικό πρόσωπο, όπως η σύζυγος του πρωθυπουργού.

    Επαναλαμβάνω, ότι δεν είναι πολιτικό θέμα. Στην εφημερίδα γράφουν και πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι και υπάρχουν και άριστα θέματα.
    Μιλάω για το "στόχο" της εφημερίδας από τον εκδότη. Για το "μήνυμα" που αρέσκεται να δίνει η εφημερίδα στο εκάστοτε θύμα της και που δεν είναι άλλο από το:

    "κοίτα κύριε τάδε, εμείς είμαστε πολύ δυνατοί, μπορούμε να σε κάνουμε ρόμπα από την εφημερίδα".

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είναι πολύ χειρότερο από την ΑΥΡΙΑΝΗ του παρελθόντος, πολύ χειρότερο από τη σκανδαλοθηρική SUN.

    Ξεχειλίζει από διάθεση εκβιασμού των πολιτικών, χτυπώντας τους σε ευαίσθητα προσωπικά - οικογενειακά θέματα κι όχι στις απόψεις και τις ιδέες. Οι οποίοι και κυρίως ο Καραμανλής, τη δέχονται αδιαμυρτύρητα. Ο σημερινός πρωθυπουργός μάλιστα σέβεται ευλαβικά τον "μαθηματικό τύπο" για την κατανομή και βάζει συνεχώς κρατική διαφήμιση στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (ΟΠΑΠ,κ.λ.π.), ενισχύοντας αυτούς που χυδαιολογούν εναντίον του και που δεν τον ..σέβονται καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/09 15:58

    Η ΥΒΡΙΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !!!

    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΚΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΑΛΛΟΥΣ....

    ΤΩΡΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΑ "ΜΗΝ ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ...

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΤΡΑΤΕΙΑΣ!


    ΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ!!

    ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/09 16:25

    ρε πασοκους πασοκους ποιος γλυφει?

    Η Ναυαρχίδα των διαπλεκόμενων ΜΜΕ επέλεξε να βάλει αυτό σαν το κύριο άρθρο της !!!
    Δεν ξέρω αν όντως το επίσημο ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει κάτι τέτοιο εξωφρενικό (προσωπικά δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό ούτε σαν υπόνοια από κανένα στέλεχος του) και δεν το πήρα είδηση αλλά πιστεύω ότι όλο και κάπου θα είχε αναφερθεί.

    Αν όμως κάτι τέτοιο ποτέ συμβεί τότε όλοι όσοι πληρώνουν τις δόσεις τους, τα δάνειά τους , τις κάρτες τους θα πρέπει να αισθάνονται πλέον πολύ Μ@^@&3$ .....
    Αν το ακούσετε από τα επίσημα χείλη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τότε μην ανυσυχήτε.
    Ευτυχώς έχουμε ακόμα αρκετές μέρες μέχρι τις εκλογές και προλαβαίνετε να γεμίσετε τις κάρτες σας με χρέη κάνοντας με αγορές που ποτέ δεν θα τολμούσατε σκεπτόμενοι ότι θα έπρεπε να καταβάλλετε τις δόσεις σας και με τόκο.

    Με την ρύθμιση αυτή θα καταβάλλετε μόνο το 10% και το υπόλοιπο 90% θα το διαγράψει ο ΓΑΠ με το ΠΡΩΤΟ νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή !!!

    Άν πάλι μένετε σε νοίκι , προλαβαίνετε να αγοράσετε εκείνη την μονοκατοικία που σας άρεσε στην Εκάλη (ναι αυτή που είναι κοντά στο σπιτάκι του Μάκη....) αφού θα έχετε πλέον 20 χρόνια να αποπληρώσετε το 85% (ΜΟΝΟ) του δανείου σας ....(Aραγε πιστωτική κάρτα δέχονται;;; Με πιστωτική συμφέρει πιο πολύ η αγορά αφού ΑΜΕΣΑ θα διαγραφεί το 890% του χρέους)

    Για να σοβαρευτούμε όμως...

    Όλοι γνωρίζουν (γνωρίζουμε...) πώς τέτοιο πράγμα δεν πρόκειτε ΠΟΤΕ να γίνει .
    Γιατί όμως γράφει τέτοια εξωπραγματικά η πρώτη σελίδα ;;;
    Σε ποιους (μικρόμυαλους) απευθύνεται;;;

    Αν ακόμα ΤΟΛΜΟΥΣΕ να θέσει κάτι παραπλήσιο νομοθετικά η όποια κυβέρνηση , είναι βέβαιο ότι θα έχανε στα δικαστήρια και τότε το κράτος θα έπρεπε να καταβάλλει εντόκως τα απολεσθέντα κεφάλαια των Τραπεζών.

    Μένει λοιπόν η απορία.
    Σε ποιούς απευθύνεται αυτό;;;
    Αφού το ΠΑΣΟΚ θα πάρει ΑΝΕΤΗ αυτοδυναμία σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις που μας βομβαρδίζουν τόσο καιρό , ποιος ο λόγος γι' αυτoύ του είδους τον λαϊκισμό;;;
    Μηπως τελικά ΔΕΝ είναι έτσι και προσπαθεί η "καλή" εφημερίδα να μαζέψει την ψήφο και του πιο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ οικονομικά Έλληνα;;;

    Λέω ......ΜΗΠΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς ό,τι λέω κι εγώ για την φυλλάδα του Κουρή:
    http://aratepylas.blogspot.com/2009/09/blog-post_7469.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Χρόνο τον πήρε ο άνεμος! Κι όσα παίρνει ο άνεμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.