6.9.09

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, καταγγελίας και ανατροπής

Το μεγαλύτερο σε παλμό και μαζική συμμετοχή ήταν το χθεσινό Πανεργατικό Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης που έγινε ποτέ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, καταγγελίας, ανατροπής των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών που εφαρμόζονται σε βάρος των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων και ιδιαίτερα οικονομικών ασθενέστερων.
Μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι απ’ όλους τους κλάδους και χώρους διαδήλωσαν και διαμαρτυρήθηκαν για την έκρηξη της ανεργίας, της αποβιομηχάνισης, της εγκατάλειψης της Βόρειας Ελλάδας που προκάλεσε η ασκούμενη πολιτική. Με τα Συνδικάτα να ξεκαθαρίζουν ότι δεν πληρώνουμε τα σπασμένα της κρίσης και της κυβερνητικής πολιτικής, επικράτησαν συνθήματα που στρέφονταν κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια στη ΘεσσαλονίκηΜαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη
  • Δείτε φωτογραφίες από το συλλαλητήριο, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.