19.9.09

Οι δέκα «αλήθειες» του Καραμανλή!

Πιο ψεύτης πρωθυπουργός στην χώρα δεν υπήρξε ποτέ! Πολιτικός είναι, αλλά όχι κι έτσι. Ευτυχώς με τη νέα τεχνολογία μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρατήσει σε αρχείο τις βαρύνουσες «εξαγγελίες» και τα «διαγγέλματα» του απερχόμενου Κώστα Καραμανλή. Το ΠΑΣΟΚ τα χρησιμοποίησε για το τηλεοπτικό του δεκάλεπτο...
5 % για την παιδεία, αντιμετώπιση της ακρίβειας, πάταξη της φοροδιαφυγής, δημόσια ασφάλεια, υγεία για όλους, ενίσχυση ασθενέστερων, μετωπική σύγκρουση με τη διαφθορά, επανίδρυση - νοικοκύρεμα, υγιής οικονομία με μεταρρυθμίσεις, σεμνότητα και ταπεινότητα!!!

6 σχόλια:

  1. Πέρυσι τέτοια εποχή ο κ. Καραμανλής είχε φροντίσει να «θωρακίσει» την οικονομία και έτσι η Ελλάδα δεν είχε να φοβηθεί τίποτε από όσα συνεβαίνανε στον υπόλοιπο πλανήτη, τουλάχιστο αυτό είχε πει πέρυσι στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

    Κατά το Δεκέμβριο του 2008 βρήκε τον» κρυμμένο θησαυρό», ανακάλυψε την οικονομική κρίση, αλλά πιστοποίησε με βεβαιότητα τον Ελληνικό λαό ότι η χώρα μας δεν θα αντιμετωπίσει την ύφεση των ανεπτυγμένων δυτικών κρατών γιατί δήθεν θα διατηρούσε ρυθμό ανάπτυξης πάνω 2.5%. Σήμερα βρίσκεται στο μείον 1.7%

    Κατά το Μάρτιο του 2009, παρά τις προειδοποιήσεις των Διεθνών οργανισμών επέμενε να «φέρνει ευχάριστες ειδήσεις» για τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, συνέχιζε να λέει ότι όλα πάνε όπως τα μελέτησε, ανέβαλλε ο κ. Καραμανλής την αξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων και την δημοσιοποίηση σχετικών συμπερασμάτων για το τέλος του πρώτου εξαμήνου και ψευδολογούσε υποσχόμενος ότι αποκλείεται η επιβολή νέων φόρων. Εν τω μεταξύ μας φέσωσαν με 100 δις ευρώ δανεισμούς, και τα 28 δις ευρώ στις τράπεζες των οποίων η τύχη τους αγνοείται.

    Μετά τις Ευρωεκλογές ανακάλυψε ο κ. Καραμανλής την υστέρηση εσόδων, την αλματώδη άνοδο του δημόσιου χρέους, τον αχαλίνωτο εκτροχιασμό των δημοσίων δαπανών και επιδόθηκε ο κ. Καραμανλής σε μια ληστρική φοροεπιδρομή εις βάρος των ειλικρινών μικρομεσαίων φορολογουμένων.

    Τον Ιούλιο του 2009 παραδέχθηκε ο κ. Καραμανλής ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα περιορισθεί σε δυο-τρία δέκατα πέριξ της μηδενικής βάσεως αλλά αισιοδοξούσε ότι θα διατηρούσε θετικό πρόσημο. Το πρόσημο έγινε αρνητικό -1.7% ο ρυθμός ανάπτυξης. Των ευρωπαϊκών χωρών το τελευταίο τρίμηνο ο ρυθμός ανάπτυξης αυξήθηκε κατά +0.6%, δηλ. έχουμε διαφορά 2.3%, που να τους προκάνουμε που έλεγε και ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.

    Στη συνέχεια τον Αύγουστο ανακάλυψε ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, η χώρα θα γυρίσει τουλάχιστον δέκα χρόνια πίσω. Δηλαδή παραδέχθηκε ο κ. Καραμανλής ότι έλεγε ψέματα στο Ελληνικό λαό για ένα 12μηνο, και ότι κάναμε το salto mortale στην οικονομία.

    Φθάνουμε αισίως στον Σεπτέμβριο του 2009 και έχει πια περιέλθει σε πανικό η κυβέρνηση Καραμανλή, υπουργοί υφυπουργοί αλληλοσφάζονται όχι για το πώς θα κυβερνήσουν, αλλά για το πώς και πόσο γρήγορα θα αποδράσουν από το απίστευτο πολιτικό-οικονομικό χάος, που επί πέντε χρόνια δημιούργησαν o κ. Καραμανλής και οι ανίκανοι κουμπάροι του, φίλοι του, γείτονες του και οι καλοπερασάκηδες με τον ιδρώτα των μεροκαματιάρηδων της εργατικής τάξης.
    Πριν αποδράσουν ο μεροκαμιατιάρης λαός τους έθεσε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας συντρόφια.
    Saster

    **************
    «Φωνή λαού οργή Θεού» ήταν η χθεσινή συγκέντρωση των Ιωαννίνων.
    Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει ολοταχώς με κεκτημένη ταχύτητα που «τείνει» στο άπειρο,
    H διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ, είναι πλέον ανεξέλεγκτη μετά την χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ιωαννίνων αγγίζει τις 10 ποσοστιαίες μονάδες, (πάμε στοίχημα που λένε) οι «γκαλοπατζήδες έμειναν άφωνοι», οι υπολογιστές τους έδωσαν ρέστα. Η ΝΔ φεύγει ηττημένη και περιφρονημένη όπως της αξίζει. Καλό ταξίδι στη ξενητειά κ. «Τρανταφυλλίδη» τζούνιορ,
    Saster

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/09 17:10

    ο μεγαλυτερος μαπα ψευτης ηταν ειναι και θα ειναι ο απαταιωνας καταστροφεας τησ ΕΛΛΑΔΟΣ κατα δηλωση πατερα του το 1950 ανδρεας θαθανδρεου.

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΣΑΝΤ ΘΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ> ΟΥΥ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/09 17:18

    Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ..ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΗ ΓΗ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ. ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/09 17:35

    ...Ο ΗΛΙΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΝΕΟΛΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΟΙΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΓΗ ΞΑΝΑΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/09 20:41

    Μερες του 2004 στα γιαννινα πατριωτ. παι του πιχνιδ χαθκι για του πιδι της τσαντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/09 22:10

    Από την κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ να αφήσει τα ευχολόγια και να απαντήσει ρητά και ξεκάθαρα αν θα επανακρατικοποιήσει την Ολυμπιακή και τι θα κάνει με τον ΟΤΕ, τον ΟΣΕ, το ασφαλιστικό, τα βαρέα και ανθυγιεινά.

    Επίσης, του ζήτησε «να ανακαλέσει τα διφορούμενα» που είπε για τον αγωγό πετρελαίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και να δηλώσει σεβασμό στις διεθνείς συμφωνίες.

    «Από που και ως που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι δήθεν η συμφωνία είναι ετεροβαρής υπέρ της ρωσικής πλευράς; Επιτέλους τι συμβαίνει, τι σκέπτεται; Σε τι επενδύει;» είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.