4.7.09

Που είναι η νεοσύστατη δημοτική αστυνομία;


Η δημοτική αστυνομία αν και έχει κάνει την εμφάνιση της στους δρόμους της Κομοτηνής, δυστυχώς κάνει και τα στραβά μάτια όσον αφορά τα αυτοκίνητα των δημοτικών αρχόντων. Παράδειγμα το αυτοκίνητο του αντιδημάρχου Κομοτηνής Στέλιου Σταμπουλίδη, το οποίο το πάρκαρε κατά την διάρκεια όλης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου (3 ώρες) πάνω στην διάβαση των πεζών και μπροστά από την ράμπα των ΑμεΑ!!! Δεν μιλάμε για την τροχαία, καθώς ακριβώς στο απέναντι πεζοδρόμιο βρισκόταν για περισσότερη από μισή ώρα και δεν έκανε απολύτως τίποτα!
Δείτε παραδείγματα προς αποφυγή…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/09 03:14

    Πεταλωτη μην μασας.Αυτοι που τα γραφουν για σενα δεν σε ψηφισαν ποτε.Ηθελαν το κουδουνι το αλλο για να κανεις τη δουλεια σου.Και τωρα σε λασπωνουν με τον Γλεριδη ενω ξερουν οτι δεν εχεις καμια σχεση.Προχωρα μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/09 07:58

    Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί είναι σε διαδικασία εκπαίδευσης. Δεν έχουν ακόμα προσληφθεί. Μη προτρέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/09 15:00

    Κάνουν βόλτες όμως φίλε ανώνυμε κάθε μέρα με τους τροχονόμους.Δηλαδή μέχρι να προσληφθούν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/09 19:37

    Ακριβώς: "κάνουν βόλτες". Δεν έχουν κανένα δικαίωμα ελέγχου, προστίμων, κυρώσεων κλπ. Υπάρχει καιρός μπροστά για να τους καταλογίσετε της πόλης τα στραβά και τα ανάποδα που έτσι κι αλλιώς είναι άπειρα κι ατέλειωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/7/09 17:03

    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΑΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ!!ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.