30.5.09

Καλύτερος ο Γιώργος Παπανδρέου στο debate, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis…

…το ΠΑΣΟΚ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου με 4,3% διαφορά!
Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού, για την παρουσία του στο debate, ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1! Δεύτερος ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ τρίτος … και καταϊδρωμένος ο Κώστας Καραμανλής.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis, είχε τις περισσότερες θετικές γνώμες, από το κοινό που παρακολούθησε το debate. Οι θετικές ήταν 39% και οι αρνητικές 30%. Αντίθετα ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν 4 μονάδες κάτω από τον Γιώργο Παπανδρέου στις θετικές, ενώ και οι αρνητικές γνώμες για το πρόσωπό του ήταν πολύ μεγαλύτερες και έφταναν στο 43%!
Στην πρόθεση ψήφου, μία εβδομάδα πριν τις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να προηγείται με 4,3% διαφορά από την ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 28,7% η ΝΔ 24,4% το ΚΚΕ 7%, οι Οικολόγοι – Πράσινοι 6%, ενώ ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,6% και ο ΛΑΟΣ με 4,5%!
Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης στο βίντεο που ακολουθεί…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/5/09 12:44

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΟΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρίαπος30/5/09 18:13

    Την αρχ……λογία με το Τοτό τη ξέρετε;
    Τώρα θα αναρωτηθείτε πως μου ήρθε ντάλα καλοκαίρι να ασχοληθώ με τους νεοδημοκρατικούς ό….χεις.
    Σήμερα το απόγευμα κατά την συνήθη περιήγηση μου στα διάφορα μπλόγκια διάβασα κάπου ότι αν είσαι δεξιόχειρ η αριστερόχειρ είναι ανάλογα και το ύψος του αντίστοιχου όρ…..εως.
    Η απορία λοιπόν που μου έμεινε ήταν τι ισχύει με μένα που γράφω με το δεξί αλλά δουλεύω και με το αριστερό.
    Λογικά θα έπρεπε στη περίπτωση αυτή να βρίσκονται και τα δύο στο ίδιο ύψος.
    Όμως η ενδελεχής μελέτη των πολυτίμων αυτών οργάνων προ του καθρέπτου κατέληξε εις το αποτέλεσμα ότι το αριστερό είναι χαμηλότερα του δεξιού.
    Το θέμα λοιπόν απαιτούσε ουσιαστικότερη μελέτη.
    Ανέτρεξα λοιπόν σε ένα παλαιό πολύτιμο βιβλίο ,της δεκαετίας του 20,που έχω στη βιβλιοθήκη μου.
    Μέχρι εκείνη την εποχή η παρατήρηση ήταν βασικό στοιχείο της Ιατρικής.
    Μη διαθέτοντας τις σημερινές δυνατότητες και εργαστηριακές εξετάσεις μέτραγαν τα πάντα και από αυτές τις παρατηρήσεις προσπαθούσαν να βγάλουν συμπεράσματα που τα συσχέτιζαν με νοσήματα και θεραπείες.
    Από τις πιο χαρακτηριστικές και γνωστές είναι οι μελέτες του Λομπρόζο που μέτραγε παραμέτρους της κεφαλής για να βγάλει συμπεράσματα για την εγκληματικότητα του ανθρώπου!
    Λοιπόν για να μην πολυλογώ είχαν από τότε παρατηρήσει ότι ο άνθρωπος έχει μικροδιαφορές μεταξύ του δεξιού και αριστερού μέρους του σώματος του.
    Έτσι είχαν παρατηρήσει ότι συνήθως ο αριστερός ό…χις είναι χαμηλότερα από τον δεξιό.
    Άρα στον αριστερό ό….χι έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα εγγραφών από ότι στον δεξιό.
    Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία! Γράψτε τους νεοδημοκράτες στον αριστερό ό….χι.
    Μετά λοιπόν από αυτή την άκρως επιστημονική ενημέρωση είναι ευκαιρία να διαπιστώσετε ιδίοις όμασι την αλήθεια των ανωτέρω.
    Πρίαπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πρίαμος εκ Τροίας κοντοχωριανός του Πρίαπου εκ Λαμψάκου».30/5/09 19:30

    Οι ΠΑΣΟΚτζήδες πιο... ερωτιάρηδες
    ΕΝΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ
    Της ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΤΑ

    Νικητής στην πολιτική, νικητής και στο σεξ! Ερευνα που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά στη χώρα μας έδειξε μείωση της ερωτικής επιθυμίας στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και, αντίθετα, αύξηση της επιθυμίας στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
    Η έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι τους τελευταίους μήνες αυξήθηκε η ερωτική επιθυμία στο 62% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, ενώ μειώθηκε η ερωτική επιθυμία στο 51% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. Από την έρευνα προέκυψε ακόμη πως η απάντηση των Ελλήνων στην κρίση είναι μείωση του σεξ και αύξηση των εξόδων... Φαίνεται ότι πλέον το σεξ δεν λειτουργεί ως αντίδοτο της φτώχειας και της μίζερης πραγματικότητας, όπως στο παρελθόν!
    «Σε παλιότερες μελέτες μας είχαμε δείξει ότι οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας που χάνει χάνουν και τη λίμπιντό τους σε σχέση με τους νικητές. Με τη νέα έρευνα αναζητήσαμε να δούμε ποια είναι η σεξουαλική ζωή του οπαδού ενός κόμματος που φιλοδοξεί να είναι στην εξουσία και πώς ενός άλλου που το κόμμα του κινδυνεύει να χάσει την εξουσία. Είναι φανερό ότι η πολιτική εξουσία ως άλλη μορφή αφροδισιακού επηρεάζει τη σεξουαλική μας ζωή. Η παράσταση νίκης είναι μια θετική ψυχολογική άποψη που κινητοποιεί ευφορικούς μηχανισμούς νευροβιολογικά, άρα αυξάνει και τη λίμπιντο», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΜΑΣ, χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος Κώστας Κωνσταντινίδης.
    ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.
    * Στο πλαίσιο του κοινωφελούς της έργου η ΕΜΑΣ δημιούργησε και λειτουργεί από το 1998 την Ανοιχτή Γραμμή Βοήθειας και Στήριξης 210-677.70.70, στα πρότυπα άλλων ανοιχτών γραμμών βοήθειας της Ελλάδας και του εξωτερικού για προβλήματα της σεξουαλικής ζωής ανδρών και γυναικών.

    ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ:
    Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ:
    Αυξήθηκε 62%, έμεινε σταθερή 29%, μειώθηκε 9%
    Ερωτική επιθυμία ψηφοφόρων ΝΔ:
    Αυξήθηκε 12%, έμεινε σταθερή 31%, μειώθηκε 51%, ΔΞ/ΔΑ 6%.
    «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», 29-5-2009, σελίδα 18.

    Για τους ΠΑΣΟΚτζήδες δεν υφίσταται ΔΞ/ΔΑ, κατευθείαν στο ψαχνό, με επαναληπτικές ριπές.
    ΈΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ η αριστερά πτέρυγα του λεγόμενου «πατριωτικού ΠΑΣΟΚ» ξαναχτύπησε. Μετρήστε από σήμερα 29 Μαϊου 2009, ημέρα μνήμης της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, είναι 9 μήνες γονιμότητας, το ποσοστό αύξησης του ΠΑΣΟΚτζήδικου πληθυσμού της Ελλάδας. Ο Αρχηγός μας σύντροφος Γιώργος
    Παπανδρέου πρόβλεψε τους ψηφοφόρους του μέχρι το 2027. Εμπρός ΠΑΣΟΚτζήδες ενωθείτε για μια Νέα Ελλάδα και Μεγάλη.
    «Πρίαμος εκ Τροίας κοντοχωριανός του Πρίαπου εκ Λαμψάκου».

    «Και το ανέκδοτο:
    Μπαίνει ένας τυπάκλας πρασινοφρουρός σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη Νεοδημοκράτισσα φαρμακοποιό:
    - Για τον πριαπισμό (ασθένεια προτέρημα, κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου;
    - Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε»..
    Απο τον Πρίαμο που την είχε πάντα ετοιμοπόλεμο το «παλαμάρι».
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ:
    «O Πρίαπος είναι ο γιος του Διόνυσου και της νύμφης Χιόνης ή Αφροδίτη. Θα μπορούσε να είναι επίσης γιος του Έρμη, όπως μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχει καμία τελική απόφαση. Ήταν ο Θεός της παραγωγής και μεγάλωσε στην πόλη Λάμψακος. εν λόγω ήταν επίσης ο ιδρυτής αυτής της πόλης. Τον λάτρεψαν ως Θεό της χλωρίδας και της σεξουαλικής επιθυμίας.
    Είχε μια τεράστιο «παλαμάρι» με το οποίο θα μπορούσε λογικά να αναπαραχθεί αλλά και να τιμωρήσει. Το «παλαμάρι του» τον προσωποποιεί ως Θεό της ζωής και της δημιουργίας.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/5/09 01:54

    Τι ηταν ο Τζεφρι;;;; καλυτερος στο debate;;; XAAAAAAAAAAA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XAAAAAAAAA ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧAAAAAAAAAAA Να ειστε καλα βρε παιδια μου φτιαξατε το κεφι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai fysika htan kalyteros o GIWRGOS.alla prosekse mhn patheis tipote apo to poli to gelio kai meta tha prepei na se nnoshleusei h Natasa pou egine giatros se antalagma pou pantreuthke mia adelfh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.