9.5.09

Ο Κοκός εγχειρίζεται… Στα π@π@ρι@ μας!

Ένας από τους εφιάλτες της αποστασίας του 1965, που οδήγησε στην χούντα των συνταγματαρχών και στην εθνική τραγωδία της Κύπρου, ο Κωνσταντίνος de grecia ή κατά κόσμο Κοκός, πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News! Ο ίδιος παροτρύνει τον ελληνικό λαό να ανάψει ένα κερί γι’ αυτόν!
Να μην ξεχάσουμε ότι ο Κοκός είναι ο άνθρωπος που πήρε έπειτα και από διαβούλευση με την αμερικανική πλευρά, τους αποστάτες και τον εκδότη της εποχής Πάνο Κόκκα, τη μοιραία απόφαση να έρθει σε ρήξη με τον εκλεγμένο πρωθυπουργό του 54% Γεώργιο Παπανδρέου και να ορίσει στην θέση του έναν «πρωθυπουργό» της αρεσκείας του, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην αποσταθεροποίηση του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Εμείς με την σειρά μας … θα ανοίξουμε σαμπάνιες!

2 σχόλια:

  1. ΨΟΦΑ ΕΣΥ ΚΟΚΕ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΙ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΗΡΟΠΗΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙ'ΑΥΤΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.