19.5.09

Καλά ρε Κομοτηναίοι, πού τον κρύβατε τον ... Αινστάιν;

Μάγεψε πάλι το «καμάρι της Ροδόπης»! Τους έστειλε αδιάβαστους τους μάνατζερ και τους Αθηναίους! Δέστε τι λέει το έγκυρο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας για το άξιο τέκνο της Ροδόπης. Ρε από δω και πέρα θα μιλάμε για τον «Πελέ της πολιτικής», το «μάγο της Ροδόπης»! Ακόμα καλύτερα: για τον «μάγκα της Ροδόπης»! Τα τίμησες για μια ακόμη φορά Εύρη τα Ροδοπίτικα χρώματα και μας έκανες ξανά περήφανους παλικάρι μου... Ρε γίγαντα, πού το σκέφτηκες αυτό το αλήτικο το κόλπο και «έδωσες τη σχετική εντολή» και τους κατατρόμαξες όλους αυτούς τους τζαμπατζήδες; Άσε τώρα τους μαλάκες να λένε: «μα καλά, δεν μπορούσε να κάνει έναν κανονικό έλεγχο για να διαπιστώσει πόσοι είναι ποσοστιαία οι τζαμπατζήδες, έπρεπε να το δει έμμεσα, με το κόλπο της ψευδούς αναγγελίας;»

Πού να ξέρουν αυτοί ότι ήθελες εκτός από ουσία να προσφέρεις και θέαμα; Και να τρέξουν και τα «επικοινωνηστήρια» σου να το απαθανατίσουν για να μπει σχολιάκι στα έντυπα; Και μη τους βλέπεις τους μίζερους που σου φορτώνουν και ένα χοντρό ζήτημα ουσίας για την κακή διάρθρωση εσόδων του ΟΣΕ. Εσύ τι φταις; Τώρα ανέλαβες! Θα το λύσεις κι αυτό οσονούπω έστω κι αν καρποφορήσουν οι προσπάθειές σου αργότερα. Όπως Υπουργείο Παιδείας! Λοιπόν, με το τρικ αυτό και με την καινοτομία της «εφεδρικής εργασίας» που εισάγεις στον ΟΣΕ, μας έχεις κάνει να παραμιλάμε! Πάντως, κοίτα να το κάνεις κι άλλες φορές το κολπάκι για να έχεις πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Και όχι μόνο στον ΟΣΕ αλλά και στο μετρό, το τραμ, τον προαστιακό κτλ. Γιατί εκείνη την ημέρα του τεστ μπορεί να έτυχε. Και πώς ένας επιστήμονας σαν και σένα θα βασισθεί σε μία μόνο δειγματοληψία; Δε στρέει! Άμα θες ρώτα και τον Κατσιμίγα! Πάντως είσαι άτυχος. Θα αλλάξει κυβέρνηση και εσύ δεν θα έχεις προλάβει να εξυγιάνεις τον ΟΣΕ (να τον πουλήσεις δηλαδή) και θα τρως για μια ζωή τη σκόνη του Χατζηδάκη που πρόλαβε με την Ολυμπιακή και θα το παινεύεται μέχρι τα ογδόντα του (και μεταξύ μας μπράβο του, άσχετα αν του έτυχε το «λαχείο» Βγενόπουλος).

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/5/09 00:24

    Kαλό το σχόλιο.Λίγα τα ψωμιά του. Το ΠΑΣΟΚ σύντομα θαναι κυβέρνηση. Κιόλα δείχνουν ότι θα έχουμε και Υπουργό σοβαρό από την Κομοτηνή.Που δεν θα το πάιχει Αινστάιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.