8.5.09

Λίγα από τους πολλούς, όχι πολλά από τους λίγους

Η αυτονομία της πολιτικής, των πολιτικών και των κομμάτων, αποτελεί για το ΠΑΣΟΚ, πρώτη προτεραιότητα, σε μία περίοδο κατά την οποία χρέος των δημοκρατικών και σοσιαλιστικών δυνάμεων είναι να επαναφέρουν την πολιτική στο προσκήνιο και να ενισχύσουν την αυτονομία της απέναντι στις δυνάμεις εκείνες που συγκεντρώνουν όλο και περισσότερη εξουσία στα χέρια τους, την οποία χρησιμοποιούν ερήμην των πολιτών.
Με στόχο τη μεγάλη ανατροπή και την εκλογική νίκη, απευθυνόμαστε στα μέλη και τους φίλους μας, καλώντας τους με τις πολλές σε πλήθος και μικρές σε ύψος ετήσιες οικονομικές συνδρομές τους, να διασφαλίσουμε τους οικονομικούς πόρους για την αυτοχρηματοδότηση όλων των δράσεων του ΠΑΣΟΚ κατοχυρώνοντας την οικονομική του αυτοδυναμία με απόλυτη διαφάνεια.
Για το σκοπό αυτό, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να παραλαμβάνουν έναν φάκελο ο οποίος περιέχει: μια επιστολή του προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου, μια επιστολή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Ραγκούση, ένα Απαντητικό Δελτίο (το οποίο επιστρέφεται κάνοντας χρήση του απαντητικού φακέλου χωρίς καμία επιβάρυνση), την προσωρινή κάρτα μέλους (ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2009).
Κάθε Μέλος ή Φίλος που παραλαμβάνει τον σχετικό φάκελο θα πρέπει να επιστρέψει το απαντητικό δελτίο με τον ειδικό φάκελο και να επιλέξει έναν από τους παρακάτω τρόπους απόδοσης των συνδρομών του, προκειμένου στη συνέχεια να του αποσταλεί η Κανονική Κάρτα Μέλους ή φίλου.
1ος ΤΡΟΠΟΣ: Το Μέλος ή ο Φίλος επισκέπτεται την Κομματική Οργάνωση που ανήκει, και καταβάλλει την ετήσια συνδρομή του.
2ος ΤΡΟΠΟΣ: Το Μέλος ή ο Φίλος, μπορεί να επιλέξει την καταβολή των ετήσιων συνδρομών του, σε Τραπεζικό – Πιστωτικό Οργανισμό
3ος ΤΡΟΠΟΣ: μέσω ΕΛΤΑ με χρήση δελτίου ταχυπληρωμών που του έχει αποσταλεί μαζί με την Προσωρινή Κάρτα Μέλους.
Η οικονομική αυτοδυναμία του Κινήματός μας, με απόλυτη διαφάνεια, είναι για μας στόχος αδιαπραγμάτευτος. Θέλουμε να στηριζόμαστε οικονομικά μόνο στα μέλη και τους φίλους μας. Σε κανέναν άλλο. Ούτε στο κράτος, ούτε σε τράπεζες, ούτε σε κανέναν άλλο. Από αυτή την αρχή, που χάραξε με σαφήνεια ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν πρόκειται να κάνει πίσω κανένας μας.
Δείτε τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστα Χουβαρδά και Νικολέττα Πετκίδου να αναλύουν το θέμα στο κεντρικό δελτίο του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού R Channel.

ΤΟΜΕΑΣ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/5/09 13:41

    Oλα καλα αλλα όχι και περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός το σκουπιδαριό του Μαλουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.