28.5.09

Αναβιώνει και πάλι το κράτος της δεξιάς του ’50 και του ‘60

Μοιράζουν τρόφιμα, με αντάλλαγμα την ψήφο των πολιτών

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις μέρες μας! Με ανακοίνωση που έχει τοιχοκολλήσει (αλλά αποφεύγει ν' αναρτήσει στην ιστοσελίδα της) σε μειονοτικούς οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, η δημοτική αρχή ενημερώνει τους συμπολίτες μας ότι θα τους διανείμει δωρεάν ρύζι, μακαρόνια και τυρί φέτα!!! Όλα τα προαναφερόμενα σύμφωνα … με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το όλο «εγχείρημα» το έχει αναλάβει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης, στην οποία πρόεδρος είναι η Νίκη Μουστάκα! Με την προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και την φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2008, οι συνδημότες μας θα πάρουν τρόφιμα για το σπίτι τους … με αντίτιμο την ψήφο τους για τις Ευρωεκλογές!!! Ντροπή σε όλους τους φωστήρες αυτής της … κατάντιας!

7 σχόλια:

  1. Ποιο '50 και '60 καλέ??? Αυτα γινονται ακομα κι απο δεξιους υποψηφιους δημάρχους επι ...ΠΑΣΟΚ.
    Απλα τοτε χορηγός των δεξιών του Κυρίου είναι η Eκκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/09 13:31

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥ2006.ΜΟΝΟΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΗΤΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φοβάμαι ότι εκμεταλλευόμενοι την απαγόρευση δημοσκοπήσεων την τελευταία εβδομάδα, θα αρχίσουν να διαδίδουν φήμες ότι τάχα ανεβαίνει το ποσοστό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/09 16:39

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 04/04/2001:

    «Λαλιώτης σε εγκαίνια τμήματος του έργου, μήκους 26 χλμ.

    «Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι (δηλ. το 2002), έτοιμα 300 χλμ. της Εγνατίας»

    ΚΑΒΑΛΑ

    «Μέχρι το καλοκαίρι του 2002 θα έχουμε δώσει σε οδική χρήση 300 χιλιόμετρα της Εγνατίας Οδού».

    Τη δήλωση αυτή έκανε χθες, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της οδικής παράκαμψης της Καβάλας που αποτελεί τμήμα της Εγνατίας Οδού, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

    Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου, η παράκαμψη, που έχει μήκος 26 χλμ., κόστισε 40 δισεκατομμύρια δραχμές, (ΣΣ. 26 χλμ. = 40 δις => 1 χλμ = 1,5 δις => 1 μέτρο = 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΡΑΧΜΕΣ...) ενώ με την παράδοσή της στην κυκλοφορία παρακάμπτεται εξ ολοκλήρου η πόλη, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος διέλευσης των οχημάτων κατά 45 λεπτά.

    Η παράκαμψη εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση στην Καβάλα με τη λειτουργία των ανισόπεδων κόμβων Αγίου Ανδρέου, Αγίου Σύλλα και Ασπρων Χωμάτων.

    «Πρόκειται για έργο ζωής για την πόλη, αφού θα την ανακουφίσει κυκλοφοριακά αλλάζοντας άρδην την εικόνα της», δήλωσε ο Κ. Λαλιώτης, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν δύο Ελλάδες αλλά μόνο μία, αυτή της ισόρροπης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

    «Είμαστε εδώ», συνέχισε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, «για να διαβεβαιώσουμε ότι από τα 10 τρισεκατομμύρια του Β' ΚΠΣ στην περίοδο 1994-2000 δεν χάθηκε ούτε μία δραχμή. Η Εγνατία Οδός προχωρεί με εντατικούς ρυθμούς και απορροφά πόρους 400 δισ. δραχμών...»

    Από το 2000, η ολοκλήρωση της Εγνατίας, πήγε στο 2002...
    και έχει και συνέχεια...

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΚΡΙΘΗΚΕ»...

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/09 16:41

    ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 74.

    ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΟΚ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΟΚΙΚΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΑ
    ΤΑ ΠΑΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΖΗΜΕΝΣ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΧΡΙΑ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ 3000000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ. ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/09 20:20

    Έβαλε γιουσουφάκι του και έκανε ερώτηση στον Παπανδρέου για να τον θυμηθεί ο πρόεδρος!
    Πόσο ξεφτίλα μπορεί να είναι ο πολιτικός που τον έχει φτύσει η κοινωνία και δεν τον βγάζει πλέον βουλευτή αλλά και ο αρχηγός του κόμματός του!
    Το είδαμε χθες στην διακαναλική του Παπανδρέου… Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό γιουσουφάκι του…Αυτός τραπεζοϋπάλληλος πρώην βουλευτής και υπουργός του Σημίτη που τον προώθησε η αυλή του Τσουκάτου και της Πόπης Αλαζόνας , εκδικητικός, όπως άλλωστε όλοι οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ με μικρές εξαιρέσεις …στις εκλογές του 2007 έφαγε φούμο ,που στο τσακ είχε γλυτώσει το 2004, λόγω υπερβολικής προβολής από τα ΜΜΕ
    Τώρα ακροβατεί …και ψάχνει βρει κάπου να χωθεί στο ΠΑΣΟΚ αφού το σύστημα Γιώργου τον έχει απορρίψει … Μάλιστα όταν έχασε και το βουλευτικλίκι μπροστά στο κίνδυνο να βρεθεί σε κανένα γκισέ τράπεζας έγλυψε τον Αράπογλου και τον Αλογοσκούφη και τον έβαλαν σε θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας να κάνει τον διευθύνων σύμβουλο για να έχει ελεύθερο χρόνο γιατί θα χτυπούσε κανονική κάρτα στη Τράπεζα!
    Και πάμε στο χθες …Από την εποχή που είχε τα μιντια του Σημίτη εξέθρεψε και μερικά γιουσουφάκια δημοσιογραφάκια. Ένα από αυτά έκανε ερώτηση χθες τον Γιώργο...ως εξής:
    «Μιλώντας με ένα πρώην υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ μου είπε ότι προσπαθεί να πείσει την γυναίκα του που είναι τραπεζοϋπάλληλος να μην πάρει πρόωρη σύνταξη, είναι γύρω στα 46 χρόνια…» Τι ήθελε να πει ο ποιητής… Ο νοών…
    Αλλά ρε παιδί μου και αυτή θέλει να πάρει σύνταξη αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ και την είδαμε πριν κανένα χρόνο στην ΟΤΟΕ την έχουν αποσπασμένη εκεί …θα κάνει την συνδικαλίστρια πάλι Και για την γραμματέα του μάθετε περισσότερα στο blog του απολυμένου της ΓΣΕΕ
    Γιώργο πάρε το φραγγέλιο γιατί αυτοί οι τύποι δεν θα σε αφήσουν να γευτείς την πρωθυπουργία ή θα σε ρίξουν πριν το συνειδητοποιήσεις ότι έχεις γίνει πρωθυπουργός!
    ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ (bollywood)
    Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Πέμπτη, Μάϊος 28, 2009 0 σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/5/09 17:09

    νομιζω οτι και περσι που αναρτηθηκε αυτο το εγγραφο ολοι στην ιδια πολη ζουσαμε αλλα δεν ειδα να το σχολιαζει κανεις ,δεν ειχε ομως εκλογες το 2008 νομιζω , και επισης το εγγραφο για τροφιμα υπαρχει φετος υπηρχε και περσι στο χωριο μου και σιγουρα δεν ζω σε μειονοτικο οικισμο του δημου κομοτηνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.