29.4.09

Ο ΟΑΕΔ, η Τράπεζα και η φωτιά στα ... κουπιά μας.

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι για να εφαρμόσει τα προγράμματά της για την τόνωση της απασχόλησης μέσω του ΟΑΕΔ (προσλήψεις στους ΟΤΑ κλπ) υφαρπάζει τα αποθεματικά του ΛΑΕΚ του λογαριασμού στον οποίο καταθέτουν τις εισφορές τους εργοδότες και εργαζόμενοι...
(από το «Πρώτο Θέμα»)
Πριν από πολύ καιρό, στον καιρό των παραμυθιών, εχμ των ομολόγων, είχα ξαναγράψει για μια υπόθεση του ΟΑΕΔ, αφού ο κυβερνητικά διορισμένος «διοικητής» Βερναδάκης (Ακόμη τον αφήνουν λυτό οι Κρητικοί; Οι ισλαμιστές θα τον είχαν εξ-οβελίσει!), είχε κάνει «ανάληψη» (κι ας μην ήταν της Αναλήψεως) από το λογαριασμό εργοδοτών – εργαζομένων (από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να πάρει φράγκο, εκτός από τους εργοδότες και τους εργαζόμενους και μόνον εφόσον υπάρχει η συγκατάθεση της άλλης πλευράς)180 εκατομμύρια ευρώ (αν θυμάμαι καλά το ποσό) τα οποία «επένδυσε» σε υπερτιμημένο ομόλογο (όπως έκαναν τότε κι ένα άλλο τσούρμο γαλαζοπίτουρες) για να χρηματοδοτήσει, είχε πει, τα προγράμματα του οργανισμού. Να τώρα που η ΓΣΕΕ θυμήθηκε επίσης ν’ αρχίσει να κράζει (γιατί τότε έκραζε μόνον ο Φώτης, ξανά, αλλά στο «ΕΘΝΟΣ»).
Και τι δεν έχουμε να δούμε ακόμη με τον ΟΑΕΔ. Αλλά εγώ περιμένω να δω τι θα δούμε όταν αλλάξει η κυβέρνηση. Βλέπω τον κ. Βερναδάκη να μεταναστεύει στα κατεχόμενα της Κύπρου (αφού μόνον εκεί θα μπορεί να κρυφτεί, παίζοντας το τουρκοκύπριος!) ή να πηγαίνει εθελοντής kamikaze στη Χαμάς!
Και τώρα το κρεμμυδάκι στην τούρτα (άσχετο, αλλά το καλύτερο!), ήτοι...
Υπόσχεση, υπό προϋποθέσεις - ΠΡΟΣΕΧΩΣ: «Έγγραφη επίθεση σε Τράπεζα από τον καλαμαρά – τρομοκράτη Uli Chris. Πώς να δίνεται bonus στα στελέχη σας και να μην τα αφήνετε να φανούν, ούτε στις εφημερίδες, ούτε στα κανάλια, ούτε και στην εφορία!». Με στοιχεία και αποκαλύψεις, pay stubs, κινήσεις λογαριασμών, φύλλα ετήσιων αποδοχών, ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ (πλην των πηγών πληροφόρησης) , κλπ. Ελπίζω η Τράπεζα να συνετιστεί και να μη με κάνει να κάνω εσάς (και τους υπαλλήλους της ΔΟΥ) να ξεχάσετε όσα μάθατε στην ώρα της αριθμητικής. Για την εκπόνηση του άρθρου θα συμπράξω με στέλεχος της ΔΟΥ (και μετά, με δικηγόρο του ΥΠΟΙΟ). Και πιστέψτε με όταν σας λέω ότι πολλών τα τρία θα γίνουν ΔΥΟ!!! Τις ευχαριστίες μου στους υπαλλήλους των κεντρικών υπηρεσιών καταναλωτικής πίστης της Τράπεζας στην Αθήνα. Εδώ είμαστε, παιδιά, εφόσον μας χρειαστείτε (το απεύχονται όλοι ακόμη και μερικά «golden boys and girls» για το καλό όλων). Ερώτηση προς ... καπεταναίους (εκεί, στο «καράβι»): Εννοείτε;;;
ΘΑ 'ΧΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ!!! Και χέστες.

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.