18.4.09

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κατά 4,5 μονάδες (ποσοστό 33,9% έναντι 29,4% της ΝΔ) καταγράφει η δημοσκόπηση της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής». Το ΠΑΣΟΚ προηγείται και στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές κατά 3,4 μονάδες (30,5% ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 27,1%). Αξιοσημείωτο ότι η κυβερνητική παράταξη εμφανίζεται αποσυσπειρωμένη σε όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης. Να σημειωθεί ότι στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 34,5% (57,7% έναντι 23,2% της ΝΔ).

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Κάπα Research, είναι ο πιο δημοφιλής από τους πολιτικούς αρχηγούς με ποσοστό 43% έναντι 40,7% του Κώστα Καραμανλή. Η Αλέκα Παπαρήγα έχει 31,9%, ο Γιώργος Καρατζαφέρης 30,1% και ο Αλέκος Αλαβάνος 29,7%. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές γνώμες με 71,5% και 27,8% θετικές.
Διαβάστε όλα τα στοιχεία της δημοσκόπησης, εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.