13.3.09

Επίσκεψη του Γιώργου Φλωρίδη στο νοσοκομείο Κομοτηνής

Επίσκεψη Γιώργου Φλωρίδη στο νοσοκομείο Κομοτηνής
Την ανάδειξη των προβλημάτων του Γενικού Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής κατέδειξε για μια ακόμη φορά αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πολιτικό εκπρόσωπο του κόμματος για θέματα υγείας Γιώργο Φλωρίδη, ο οποίος συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπης Γιώργο Πεταλωτή, τον Γραμματέα της Νομαρχιακή Επιτροπής Παύλο Δαμιανίδη και πληθώρα στελεχών του κόμματος από την περιοχή επισκέφθηκε το νοσοκομείο και συναντήθηκε με τον διοικητή του, τον σύλλογο εργαζομένων και εκπροσώπους των ιατρών του νοσοκομείου.
Επίσκεψη Γιώργου Φλωρίδη στο νοσοκομείο ΚομοτηνήςΕπίσκεψη Γιώργου Φλωρίδη στο νοσοκομείο Κομοτηνής
Μιλώντας για τα προβλήματα του νοσοκομείου Κομοτηνής, ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο για κρίσιμα προβλήματα τα οποία πρέπει να βρουν άμεση λύση. Πιο συγκεκριμένα όπως δήλωσε και ο ίδιος, ένα από τα προβλήματα είναι η σημαντική καθυστέρηση στην δημιουργία της νέας νοσηλευτικής πτέρυγας, ενώ άλυτο παραμένει και το πρόβλημα των χρεών που έχουν συσσωρευθεί στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σε θέματα υγείας, τόνισε ακόμα ότι αυτό είναι ένα πανελλήνιο φαινόμενο και οφείλεται στο ότι η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει το σύστημα υγείας στην τύχη του.
Ακούστε τις δηλώσεις του Γιώργου Φλωρίδη, μετά την συνάντηση του με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.