4.12.08

Με διαφορά 5,5% προηγείται το ΠΑΣΟΚ

Πιο κοντά στην αυτοδυναμία
Διαφορά 5,5 ποσοστιαίων μονάδων έχει αποκτήσει το ΠΑΣΟΚ έναντι της ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα η έρευνα κοινής γνώμης καταγράφει απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών στην κυβερνητική παράταξη.
Στη νέα έρευνα της Metron Analysis καταγράφονται ποσοστά 34,9% για το ΠΑΣΟΚ, 29,4% για τη ΝΔ, 6,9% για το ΚΚΕ, 8,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, 4% για το ΛΑΟΣ και 2,5% στους Οικολόγους Πράσινους.

Το ΠΑΣΟΚ ως προς την πρόθεση ψήφου ενισχύεται σε σχέση με την έρευνα του Ιουνίου από το 27% στο 34,9%, σε αντίθεση με τη ΝΔ που εμφανίζει απώλειες 1,1% και καταγράφει 29,4% έναντι του 30,5% το ίδιο διάστημα. Ως εκ τούτου η απόσταση των δύο κομμάτων που βρισκόταν στις 3,5 μονάδες υπέρ της ΝΔ το καλοκαίρι διαμορφώνεται στις 5,5 τώρα υπέρ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Την ίδια στιγμή, η έρευνα καταγράφει μείωση κατά 4,1% των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, από το 12,6% του Ιουνίου στο 8,5% σήμερα.

1 σχόλιο:

  1. Οι εκλογές θα έχουν τόση νοθεία, που όλοι όσοι σέβοβται την ψήφο τους θα πρέπει να πάνει να ψηφίσουν οπλοφορώντας και μετά να μείνουν... δίπλα στις κάλπες για καφέ, έως και μετά την καταμέτρηση. Τότε θα μιλάμε πιο σίγουρα για αυτοδυναμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.