19.8.07

Επιστράτευση όλων των ΝΟΔΕ της Βορείου Ελλάδος για την ομιλία Καραμανλή στη Δράμα

Οι επικοινωνιολόγοι του Κώστα Καραμανλή μας έδειξαν το τι μέλει γενέσθαι με την προβολή και την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον ελληνικό λαό ενόψει των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου. Τα πρώτα στοιχεία που ήταν φανερά και με γυμνό οφθαλμό θα έλεγα ήτανε δύο.
Πρώτον, το στυλ του άχαρου Κωστάκη χωρίς γραβάτα, που παρέπεμπε στο προεκλογικό στυλ του Νικολά Σαρκοζί. Ο πρωθυπουργός κατέλαβε φιλότιμες προσπάθειες για να δείξει ότι είναι άνετος με τον κόσμο και γράφω προσπαθούσε γιατί τα περιττά κιλά του δεν τον αφήνουν για κάτι τέτοιο. Δεν τον λογάριασαν τον καιρό φαίνεται το επιτελείο της Ρηγίλλης.
Δεύτερον, εντύπωση προκαλεί το πορτρέτο του ανθρώπου που πούλησε την Κύπρο το 1974 και θείου του σημερινού πρωθυπουργού, που μάλλον θα το ξαναδούμε ουκ ολίγες φορές ακόμα. Πόσο μπροστά στο μέλλον κοιτάει το κυβερνών κόμμα με τεράστιες φωτογραφίες του θείου, αφήστε να αμφιβάλλουμε γι’ αυτό!
Όμως αυτό που δεν είδαν ή δεν καταλάβανε ορισμένοι είναι η κινητοποίηση που έκανε η ΝΔ για να κουβαλήσει οπαδούς της στην πρώτη ουσιαστικά προεκλογική ομιλία του Καραμανλή στη Δράμα. Παρά τις προσπάθειες τους ο κόσμος δεν ξεπέρασε τους χίλιους. Μπροστάρα στο κάλεσμα των επικοινωνιολόγων της Ρηγίλλης και η ΟΝΝΕΔ Ροδόπης. Η οργάνωση «μαϊμού» που για να εκλεγούν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ψήφισαν δέντρα, τραπέζια, καρέκλες καφετεριών της πλατείας Ειρήνης στην Κομοτηνή και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Πάντως δεν είναι κάτι το πρωτοποριακό αυτή η εκλογή μιας και αυτοί οι μέθοδοι είναι προσφιλείς στην συντηρητική παράταξη.
Οι Κομοτηναιοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, το βίντεο που θα δούνε παρακάτω θα δικαιώσει τα γραφόμενα μας. Όλη η Ροδόπη στη Δράμα…αλλά η ομιλία Καραμανλή δράμα!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/8/07 21:36

    Αυτά είναι! Οι αφισοκολητές που βολέυονται κάθε 6μηνο και με νέα σύμβαση. Φώναζε, φώναζε Μπλούχο και αν χάσει η ΝΔ σε βλέπω πάλι με Bel Air με τι διχάλα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/8/07 22:02

    Άντε ο Μπλούχος είναι και βλάκας...Ο Γραβάνης, ο νονός της νύχτας, τι ξεπληρώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/07 05:22

    Όταν εσείς θα ψάχνετε αρχηγό εμείς θα τον φωνάζουμε ξανά πρωθυπουργό!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/07 16:06

    Το μόνο που γνωρίζεις καλά είναι η συνθηματολογία και η φρασεολογία γηπέδου. Αλλά εκεί έφτασε η κατάντια σου. Αφού δεν έχεις κανένα blog να τα πεις μπαίνεις κάθε μέρα στην Piazza καημένε και γελάς και εσύ με τα χάλια των 3,5 ετών από την χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση...

    Αν έχεις να μας πεις κάτι διαφορετικό, κάντο αλλιώς καλύτερα να παραμείνεις θεατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.