3.3.13

Υπέρ ή κατά των Χρυσωρυχείων ο Μητροπολίτης Άνθιμος; #skouries #perama_evrou

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης και του ίδιου του Άνθιμου, να μην προσέλθει στην συνάντηση των κοινωνικών και θεσμικών φορέων για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου κατά των Χρυσωρυχείων στην Θράκη.
«Μα είναι δυνατόν ο άγιος Μητροπολίτης μας να είναι υπέρ των Χρυσωρυχείων», μονολογούσαν μετά την συνάντηση κάποιες κυρίες, κάνοντας τον σταυρό τους. Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης που ήταν στην συνάντηση, έσπευσε στις κυρίες να τις καθησυχάσει, λέγοντας πως η Μητρόπολη δεν συναινεί σε τέτοιου είδους επενδύσεις και θα δώσει το παρών με αντιπροσωπεία κληρικών!
Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε την στάση που θα κρατήσει ο Μητροπολίτης Άνθιμος, την ίδια ώρα που κληρικοί στην Χαλκιδική χαρακτηρίζουν τον τόπο τους «σύγχρονες Θερμοπύλες» και δηλώνουν ότι ισχύει το «ή ταν ή επί τας». Άλλωστε δεύτερη «ήττα» μέσα σε λίγες ημέρες (εκλογή Μητροπολίτη στην Κομοτηνή), δεν σηκώνει ο Άνθιμος…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/3/13 08:42

    Το παρατραβάτε με τις "ήττες" κτλ. Ο συγκεκριμένος Μητροπολίτης τιμά την εκκλησία. Εσείς εχθρεύεστε την εκκλησία άρα πολύ λογικά η εξίσωση οδηγεί στο trolling εναντίον ενός επαρκούς και άξιου εκπροσώπου της.

    Δεν θα πω "άξιος ο μισθός σας" αλλά η με το στανιό υπερπολιτικοποίηση για χατίρι του ΣΥΡΙΖΑ κάθε πτυχής του βίου μας, πέρα από ψυχολογικά σύνδρομα φανερώνει την ανάγκη κάποιοι, όπως ο Άνθιμος, ή ο εδώ Παντελεήμων, που δεν ψάχνουν ψηφαλάκια, να μπορούν να είναι παράγοντες ισορροπίας και όχι στράτευσης.

    Κάτω τα χέρια από τον Άνθιμο

    Αν βρείτε τίποτα σοβαρότερο να κουτσομπολέψετε εναντίον του, άντε να το συζητήσουμε - χάριν κουτσομπολιού πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/3/13 10:09

    Αλ Τσίπρας: «Υγιής και ελπιδοφόρα εξέλιξη η ενίσχυση του Μπέπε Γκρίλο». Στο χωριό μου το λέμε αλλιώς: «Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλιασε η καρδιά του».

    Κάπως έτσι τον παίρνει η μπάλα και τον Άνθιμο

    Χύμα λαϊκισμός και ό,τι βγει

    Σε ένα θέμα όπως του χρυσού που ξεπερνά τα συμβατικά πλαίσια συζήτησης ή υποψιών

    Και όμως κάποιοι είναι κατηγορηματικοί. Έχουν σφυρί και ψάχνουν να σταυρώσουν. Άντε κρεμάστε κανένα κάδρο ρε παιδιά ή ακόμα καλύτερα, άντε κάντε κανένα μοντέρνο κατασκεύασμα με το σφυρί σας και μπορεί να γίνετε πετυχημένοι επαγγελματίες.

    Πάντως με την μέθοδο της τυφλής επίθεσης σε κάθετι συγκροτημένο στον τόπο μας βλάπτετε όχι το συγκροτημένο που σας ενοχλεί αλλά τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.