3.3.13

Ενημερωτικές συναντήσεις από το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κομοτηνής

Το Κέντρο «Δήμητρα» Κομοτηνής προγραμματίζει την υλοποίηση ημερίδων και ενημερωτικών συναντήσεων, σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 ώρα 17.00 μμ
Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Χρήσιμες οδηγίες για εμβολιασμούς στην ελιά - χρήσιμες οδηγίες για  κλάδεμα και εμβολιασμούς στο αμπέλι - πρακτική άσκηση». Εισηγητής Κώστας Μπούντας, Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης – υπεύθυνος Κέντρου «Δήμητρα» Κομοτηνής.
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 ώρα  17.00 μμ 
Σε συνεργασία με την Ένωση Νέων Αγροτών Ροδόπης προγραμματίζεται ημερίδα με θέμα «Ποιοι θα ταΐσουν την Ευρώπη το 2050;». Εισηγητές Δημήτρης Μιχαηλίδης, Τεχνικός Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και Κώστας Μπούντας, Γεωπόνος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ροδόπης –   υπεύθυνος Κέντρου «Δήμητρα» Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.