8.6.12

Οι «πολίτες» που ρωτούν τον Σαμαρά στις συνεντεύξεις είναι … ΟΝΝΕΔίτες!!!

Ο Αντώνης Σαμαράς φιλοξενήθηκε στο enikos.gr, όπως σχεδόν και το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και βρέθηκε απέναντι από τους πολίτες που τον έκανα ερωτήσεις. Ένας όμως … κάτι μας θύμισε από τις σπουδές του στην Κομοτηνή!!!

Ήταν ο Αλέξανδρος Μίχας, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλος της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΟΝΝΕΔ και πρώην Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών και Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής (δείτε το προφίλ του στο blogger).
Τι δύσκολες ερωτήσεις θα έκανε ο ΟΝΝΕΔίτης στον πρόεδρο του! Θα τον στρίμωξε στην γωνία…

4 σχόλια:

  1. δεν νομίζουμε ότι είναι παράνομο να μετέχει κάποιος σε μια δημόσια συζήτηση, όταν ανήκει σε κάποια παράταξη.... Τι λογική είναι αυτή των αποκλεισμών? και στο κάτω κάτω, το μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ήταν διατεθειμένο να παρακολουθήσει συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/12 11:27

    otan ta epairnes gyrologe neolaie apo to mixa mpas kai fereis kana kouki,itan kala,paliopoulitari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/12 16:38

    Gyrologo neolaio ton kyrio S.T ?? Pote.... !!!! Einai amemptou ithikis kai panw ap' ola eilikrinis kai eygenikwn prothesewn....
    Alla siga siga oi maskes peftoun... Always that happens at the end when the dust of time has become extinct!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.