5.3.12

Επιστρέφουν μέσα στη βδομάδα οι πέντε διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ


Ραγδαίες αναμένεται ότι θα είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την επιστροφή των διαγραφέντων βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Σύμφωνα, με ασφαλείς πληροφορίες, o Αντώνης Σαμαράς, δείχνει διατεθειμένος, ακόμη και μέσα στην βδομάδα, να ανακοινώσει την απόφασή του, για την επανένταξη των βουλευτών, που έχουν δείξει ότι σέβονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Οι πέντε από τους διαγραφέντες επιστρέφουν στον μαντρί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Ο λόγος για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, Ζήση Τζηκαλάγια, Θεόφιλο Λεονταρίδη και Αναστάσιο Καρυπίδη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/3/12 23:18

    Καλώς τα ανδρείκελα που θέλησαν να το παίξουν αντάρτες αλλά μόλις τους κυνήγησαν έτρεξαν πίσω στο μαντρί κλαίγοντας με αναφιλητά και παρακαλώντας για πολιτικό νταβατζιλίκι. Για να δω τώρα τον γελοίο τον κυρ Αλέκο, τον κατάπτυστο, να περπατά έξω στον κόσμο, έχει να πέσει βρεγμένη πατερίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.