6.3.12

Μεγάλη πυρκαγιά το βράδυ της Δευτέρας στην Κομοτηνή! Καταστράφηκε ολοσχερώς η βιομηχανία εσωρούχων ΠΕΤΣΑΣ


Στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας εσωρούχων ΠΕΤΣΑΣ, που βρίσκεται στην Κομοτηνή, προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή της.

Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής με 20 άνδρες περίπου, ενώ ένας από αυτούς τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, χωρίς ευτυχώς τίποτα το σοβαρό.
Οι εργαζόμενοι εκείνη την ώρα που είχαν βάρδια κατάφεραν να φύγουν από το εργοστάσιο, ενώ λίγη ώρα μετά από την θερμότητα της πυρκαγιάς, η σκεπή του υπερσύγχρονου κτιρίου κατέρρευσε.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσε ο Περιφερερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Αρης Γιαννακίδης, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Κώστας Χουβαρδάς και πολύ άλλοι.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/3/12 08:58

    ti paizei sthn komotini kai ola ta ergastasia pairnoyn fwtia den arxizei na ginete ligo ypopto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.