7.6.11

Δωρεάν ασύρματες υπηρεσίες WI-FI για τους πολίτες του Δήμου Δράμας

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet έχουν από σήμερα οι επισκέπτες του Δημαρχείου Δράμας στους κοινόχρηστους χώρους του, μέσω φορητού υπολογιστή (Laptop) ή υπολογιστή χειρός (PDA) ή ακόμα και μέσω κινητού τηλεφώνου.
Ο Δήμος Δράμας, διαμορφώνει τις απαιτούμενες υποδομές, για την μελλοντική ανάπτυξη νέων, καινοτόμων, σύγχρονων υπηρεσιών, για την εξυπηρέτηση του Δημότη.
Στους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου παρέχεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω των εγκατεστημένων σημείων ασύρματης πρόσβασης (WI-FI, HotSpots).
Ο Δήμος Δράμας ήδη έχει εγκαταστήσει 4 WiFi – HotSpots τα οποία βρίσκονται:
1. Πλατεία Δράμας
2. ΚΤΕΛ Δράμας – περιοχή αναψυκτηρίου Δημ. Κήπου
3. Περιοχή γύρω από το Νέο Δημαρχείο
4. Περιοχή γύρω από την Περιφερειακή ενότητα Δράμας (πρώην Νομαρχία)
Επίσης σχεδιάζεται άμεσα, η επέκταση των δωρεάν σημείων πρόσβασης (Free – Hot spots) για να καλύπτει όλη την επιφάνεια του Δημοτικού Κήπου καθώς και μέρος της επικάλυψης του Χειμάρρου Καλλιφύτου.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/6/11 10:01

    Στην Κομοτηνή τι εχει γίνει με τα δήθεν wifi της Νομαρχίας και του Δήμου?
    Δουλεύει κανένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.