24.6.10

Βομβιστική επίθεση με ένα νεκρό στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Νεκρός είναι στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ στον έβδομο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη. «Έχασαν έναν πολύτιμο και αγαπημένο μου συνεργάτη» ήταν η πρώτη δήλωση του υπουργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο δέμα, το οποίο εξερράγη στα χέρια του αστυνομικού, στενού συνεργάτη του υπουργού, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τη διαχείριση της αλληλογραφίας και των επαφών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν στο γραφείο του, σε απόσταση δώδεκα περίπου μέτρων από το γραφείο του υπουργού. Στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη επικρατεί αναστάτωση και χάος. Το γραφείο του αστυνομικού, το οποίο βρίσκεται δίπλα στη γραμματεία του υπουργού, έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ καπνός διαχύθηκε σε όλο τον όροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.