24.6.10

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε»

Συντετριμμένος αλλά και αποφασισμένος εμφανίστηκε ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του λίγο μετά την αιματηρή έκρηξη που στοίχισε τη ζωή στον υπασπιστή του και αγαπημένο του συνεργάτη, εδώ και πολλά χρόνια, τον 52χρονο Γιώργο Βασιλάκη. «Δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τις πόλεις και τις γειτονιές ασφαλείς. Οι άνανδροι δολοφόνοι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και θα δικαστούν σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόσθεσε «προσωπικά έχασα ένα πολύτιμο και αγαπημένο συνεργάτη».

3 σχόλια:

  1. Γ. Παπανδρέου: Στόχος μας η εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης
    Πέρασε σχετικά απαρατήρητο αλλά ίσως έχει σημασία..

    Στην εναρκτήρια ομιλία του, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της που λαμβάνει χώρα... στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, τη Νέα Υόρκη, ο κ.Παπανδρέου τόνισε -μεταξύ άλλων ότι
    «υπάρχει ανάγκη διαρκούς εμβάθυνσης της παγκόσμιας συνεργασίας, με στόχο την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης στη βάση των κοινών, θεμελιωδών αξιών της δημοκρατίας, της ισότητας και της αλληλεγγύης....»
    Λίγο παρακάτω μίλησε για τον‘κρίσιμο ρόλο’ των διεθνών κινημάτων στον σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο κόσμο, αναφερόμενος και στην ευθύνη που αυτοί έχουν για τη διαμόρφωση μιας πιο ανθρώπινης παγκοσμιοποίησης..

    Σημείωση: Κύριε Πρωθυπουργέ, δείτε την Ελλαδίτσα και τον λαός της, τους γιάνκηδες της παγκόσμιας κυβέρνησης τους έχουμε στο κεφάλι μας ήδη, τους ζούμε κάθε μέρα.
    Τον Μέγα Αλέξανδρο δεν μπόρεσε να τον υποκαταστήσει κανένας ηγεμόνας μέχρι και σήμερα. Για αυτό είναι και Μέγας ο Αλέξανδρος.
    Τα πόδια μας τα απλώνουμε μέχρι εκεί που φθάνει το πάπλωμα.
    Οι ξιπασιές βγάζουν στο πουθενά, κ. Πρωθυπουργέ
    Freeman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/6/10 16:28

    Οι παγκόσμιοι οικονομικοί «τρομοκράτες» ζητάνε 2 τρις. ευρώ για να μην καταστρέψουν την ευρωζώνη...!

    Ίσως ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης να είναι η «επικήρυξη» εκείνων που επιχειρούν να καταστρέψουν κράτη, για να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη
    2 τρισεκατομμυρίων ευρώ!!!
    Οι μάσκες των βαρόνων του διεθνούς οικονομικού συστήματος πέφτουν και η τελευταία συνωμοσία κατά των ελληνικών ομολόγων αποκαλύπτεται:
    «δώστε μας… λύτρα 2 τρις. ευρώ», είναι το ανοικτό μήνυμα προς τους ηγέτες της Ευρώπης,
    «αλλιώς θα τινάξουμε στον αέρα την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την ίδια την Ευρωζώνη»!
    Στο τέλος του μήνα, τα ελληνικά ομόλογα θα αποβληθούν από τους βασικότερους διεθνείς δείκτες ομολόγων και θα καταστούν πλέον ακατάλληλα για τοποθέτηση κεφαλαίων από τα μεγαλύτερα διεθνή χαρτοφυλάκια, μετά την υποβάθμιση της αξιολόγησής τους σε junk από τον οίκο Moody’s.
    Ενόψει αυτής της προαναγγελθείσας υποβάθμισης, οι διαχειριστές έχουν την υποχρέωση να «ξεφορτωθούν» τα… ελληνικά «σκουπίδια» από τα χαρτοφυλάκιά τους και τα τραπεζικά στελέχη στα dealing room της Αθήνας παρακολουθούν στα τερματικά τους ένα ιδιότυπο θέατρο παραλόγου: με τους αγοραστές εξαφανισμένους από προσώπου γης και με συναλλαγές ασήμαντης αξίας, οι αποδόσεις, τα spread και τα κόστη ασφάλισης των ελληνικών ομολόγων εκτοξεύονται και πάλι σε επίπεδα-ρεκόρ, πέριξ των 1.000 μονάδων βάσης (εχθές 1117.74 μονάδες), που υποδηλώνουν πιθανότητα άμεσης χρεοκοπίας της χώρας σε ποσοστό της τάξεως περίπου του 68.39 έως 70%!
    Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει την επόμενη εβδομάδα. Αλλά η αγορά έχει ένα σοβαρό λόγο να προεξοφλεί τη χρεοκοπία, αφού με τον τρόπο αυτό πιέζεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (για ένα είδος εκβιασμού μιλούν πολλοί…) να κάνει και πάλι δυναμικά την εμφάνισή της στην αγορά, απορροφώντας μαζικά ελληνικούς τίτλους, προσφέροντας πολλές δεκάδες δις. ευρώ στους «εγκλωβισμένους» διαχειριστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν μπορέσατε ακόμη να βρείτε τους... videoσκοπημένους δράστες του επεισοδίου με τη Μarfin!

    Ή άχρηστοι είστε, ή φίλοι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.