5.10.13

Είμαστε οι επιλογές μας… #skouries

Επιλέξαμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή να πάρουμε το μέρος του λαού, των ανθρώπων που η φωνή τους δεν θα ακουστεί ποτέ στα δελτία των 8! Επιλέξαμε να είμαστε παρόντες σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες της εποχής μας!
Επιλέξαμε να στεκόμαστε απέναντι σε καθετί που θεωρούμε άδικο και το κριτήριο μας δεν έχει καμιά σχέση με κόμματα, οικονομικές θεωρίες και πολιτικές σκοπιμότητες, παρά μόνο με τη καρδιά! Στο πλαίσιο αυτών των επιλογών μας, ήταν και η χωρίς δεύτερη σκέψη παρέμβαση μας ώστε να σταματήσει άμεσα κάθε συζήτηση ανάμεσα στη ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και τους χρυσοθήρες της eldorado.
Αν και τα επιχειρήματα μας πιστεύουμε ότι είναι προφανή και ότι δε χρειάζεται καν η αναφορά τους εντούτοις αναγκαζόμαστε να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία ώστε να σταματήσουν τυχών παρεξηγήσεις.
Μια τέτοια χορηγία τη θεωρούμε απαράδεκτη για την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Θεωρούμε ότι θα ήταν κηλίδα στην μακρά ιστορία αγώνων που έχει ο σύλλογος και κατά κύριο λόγο ο λαός του. Οι χρυσοθήρες της eldorado εδώ και ένα χρόνο περίπου μέσω των «χορηγιών» και των διαφημίσεων τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, μπλογκ και έντυπα της πόλης έχουν εξαγοράσει τη σιωπή όλων αυτών απέναντι στο περιβαλλοντολογικό αλλά και κοινωνικό έγκλημα που συντελείται στη Χαλκιδική.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έπρεπε και δε θα μπορούσε να γίνει κρίκος αυτής της αλυσίδας. Τα λεφτά ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς βρίσκονται... η αξιοπρέπεια είναι αυτή που έχει εκλείψει.
Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο υποκριτές ώστε να μη μιλήσουμε μπροστά στη θέα των ευρώ που αναμφίβολα θα ενίσχυαν την ομάδα μας, όταν από τη μια καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση που υφίσταται ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ ενώ από την άλλη τα ίδια και χειρότερα βιώνουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής αλλά και οποιοσδήποτε άλλος αντιδρά σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
Οι επιλογές μας, μας έχουν φέρει αντιμέτωπους με διώξεις, καταστολή και τεράστια στοχοποίηση, μας χάρισαν όμως στιγμές πολύ δυνατές που δύσκολα περιγράφονται. Αυτό για μας είναι το τεράστιο κέρδος σε μια φαινομενικά χαμένη υπόθεση! Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ ότι το Σάββατο 5/10 στο στρατόπεδο του Παύλου Μελά στις 19:00 θα λάβει χώρα συναυλία αλληλεγγύης στους κατοίκους των Σκουριών.

ΥΓ: Τις τελευταίες μέρες διάφοροι δημοσιογράφοι, που ακόμα πέφτουν από τα σύννεφα, μας ζητούν να εκφράσουμε τη θέση μας σχετικά με το θέμα της χρυσής αυγής. Όπως είπαμε εξ' αρχής προτιμούμε να μιλάμε μέσα από τις πράξεις μας. Και τις πράξεις μας και τις θέσεις μας τις έχουμε εκφράσει εδώ και πάρα πολύ καιρό όταν όλοι εσείς λέγατε ότι ο σύνδεσμος μας δημιουργήθηκε για «άλλους» λόγους και υιοθετούσατε τις θεωρίες του Πασχαλίδη περί ύπαρξης «σκοτεινών κύκλων» στο οπαδικό κίνημα του ΗΡΑΚΛΗ συμβάλλοντας και εσείς στη στοχοποίηση μας. Τώρα λοιπόν που είναι της μόδας να κράζουμε τους νεοναζί και αφού ο γκουρού της ενημέρωσης πρετεντέρης σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης εναντίων τους τα ξεχάσατε όλα αυτά... εμείς όμως όχι!!

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/10/13 21:58

    Εμείς κρίνουμε πιο σπουδαίο τώρα που πτώχευσε η Όπερα της Νέας Υόρκης να την μεταφέρουμε στην Κομοτηνή. Γιαυτό ο γνωστός Κεφαλίδης με τον γνωστό Αμούτζα μαζί με τον γνωστό Στυλιανίδη επισκέφτηκαν τον γνωστό Σταικούρα για να τσιμπήσουν κι άλλο παραδάκι γιατί πείνα ξεπείνα η Όπερα Κομοτηνής και πλέον Κομοτηνής Νέας Υόρκης πρέπει να λειτουργήσει με πολύ χρήμα . Ο Σταικούρας βέβαια δεν ανοίγει εύκολα το πουγκί, αλλά ο Σύλλογος Φίλων θα κατέβει τώρα και με την γνωστή ξανθιά που παντού κοκορεύεται ότι θα είναι η πρώτη σύμβουλος Πετρίδη, ποιά Μενεσελίδου και ποιά Μαλαμίδου και ποιά Τσετινέ, εδω μιλάμε για κανόνι βαρέων βαρών με βλήματα μεγάλου βεληνεκούς. Οπότε θα πέσει το παραδάκι κι ο λαός ας φάει παντεσπάνι, άιντε . Να είναι καλά ο Στάθης ο Κυριάκος και ο Εύρης το χειμώνα οι κυρίες της βαριάς αριστοκρατίας από το Σιδηροχώρι (το Κατερινάκι) και τα άλλα χωριά που όμως τα ξέχασαν πια, θα απολαύσουν κινηματογραφικά τις παραστάσεις της Όπερας της Νέας Υόρκης.Ωχ ξέχασα ότι πτώχευσε. Ευκαιρία να ανεβάσουν όλοι μαζί, κοινό διοίκηση και Εύρης μαζί , την Στοά των Αθανάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/13 07:41

    Δεν θέλουμε τα μνημονιακά χρυσωρυχεία;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/13 12:51

    Ο Κεφαλίδης χωρίς τη μασονία δεν κάνει βήμα. Στο παιχνίδι του με τη μασονία έβαλε και το ασθενές φύλο, ο Πετρίδης υπακούει στις εντολές τους. ¨ολοι τους είναι τοποτηρητές του μνημονίου και της τρόϊκας, η μασονία τους προτείνει για όλες τις καίριες θέσεις γιατί μόνον αυτοί είναι σε θέση να μας αλυσσοδέσουν ψυχικά πνευματικά και σωματικά. Το απολαμβάνουν το θέαμα της φτώχειας. Ψηφίστε τος γαι να καλοποεράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.