6.10.13

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας περιοδεύει σε Καβάλα, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου την Καβάλα, όπου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στον κινηματογράφο OSCAR, ενώ νωρίτερα το πρωί στις 11, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Την Κυριακή 13 Οκτώβρη ο κ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται την Ξάνθη, όπου στις 10 θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε σύσκεψη με Διοικητικά Συμβούλια Εργατικών Σωματείων, στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, ενώ το μεσημέρι στις 12 θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου. Το βράδυ της ίδια ημέρας στις 9, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, όπου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση, στο ΚΕΠΑΚΥ (πρώην ΥΕΒ).

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/13 14:28

    Ίσως οι μόνοι σοβαροί και σταθεροί που δεν μας ζαλίζουν τα @@@@ με τις @@@@@ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/13 14:28

    Ίσως οι μόνοι σοβαροί και σταθεροί που δεν μας ζαλίζουν τα @@@@ με τις @@@@@ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.