6.10.13

Δημοσκοπική «βουτιά» της Χρυσής Αυγής! Τι δείχνει η Alco…

Νέα δημοσκοπική βουτιά για τη Χρυσή Αυγή δείχνει έρευνα της εταιρείας Αlco που διενεργήθηκε τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου (1-3/10). Χαρακτηριστικό είναι ότι από το 10,8% το περασμένο Ιούνιο, το ποσοστό του νεοναζιστικού κόμματος πέφτει στο 6,7% τον Σεπτέμβριο και στο 6,4% τον Οκτώβριο.
Συντριπτικό εν τω μεταξύ είναι το ποσοστό όσων χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, καθώς το 68% των ερωτηθέντων απαντά θετικά στο σχετικό ερώτημα, έναντι μόλις 22% που θεωρεί ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση και 10% που απαντά «δεν γνωρίζω». Επίσης το 66% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ διατηρεί μικρό προβάδισμα 0,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνει τη δύναμή της από 21,5% που ήταν στις 25-26 Σεπτεμβρίου στο 22,8 %. Ενίσχυση και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανεβαίνει από το 20,3% στα τέλη Σεπτεμβρίου στο 21,9 %. Μικρή άνοδο καταγράφει και το ΠΑΣΟΚ στο 6,2% από 5,9%, ενώ πτωτική τάση παρουσιάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 5% από 5,4% στην προηγούμενη μέτρηση. Σταθερό στο 4,7% παραμένει το ποσοστό του ΚΚΕ και τέλος η ΔΗΜΑΡ δείχνει να ενισχύεται από το 3,5% στο 3,9%.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/13 08:12

    Σιγά τη βουτιά, το ποσοστό αυτό που κατέχει ακόμα και θα διπλασιαστεί στις εκλογές, είναι αρκετό για το τέρας ασχετίλας, παραίτησης απο τα κοινά και πώρωσης, που επί 10ετίες έχει ανδρωθεί στην Ελλάδα.

    Την πιό συμπυκνωμένη άποψη περί του Νεοναζιστικού φαινομένου,μού τήν είπε πρίν μία ώρα ένας Ψυχίατρος-Ψυχαναλυτής,(καί τονίζω τήν ιδιότητα ψυχίατρος ψυχαναλυτής).Ούτε πολιτικοί,ούτε οικονομολόγοι,ούτε ποινικολόγοι,ούτε Δημοσιογράφοι.Μακάρι νά μπορούσε νά πεί αναλυτικά τήν άποψη του δημόσια,αλλά δέν τού αρέσει η δημοσιότητα.

    "Οι ψηφοφόροι πού δείχνουν σε αυτούς τούς ανθρώπους τήν πολιτική τους προτίμηση καί όσοι ερωτοτροπούν μέ τίς συμπεριφορές τους,αναγνωρίζουν σέ αυτούς,θεμελιώδη χαρακτηριστικά τού δικού τους εαυτού.Μία φωνή από τό ασυνείδητο τούς ξυπνάει τά ίδια ένσικτα και τούς φωνάζει από τό βάθος:ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/13 08:14

    Τριανταφυλλόπολοι.Τράγκες.Αναστασιάδηδες.Κ.λ.π.
    Εντάξει.Μέ τήν συμμορία τού Μιχαλολιάκου κάποια στιγμή θά καθαρίσουμε.
    Μέ αυτήν τήν οιονεί συμμορία πού εκτρεφει κανονικές συμμορίες πότε θά ξεμπερδέψουμε γιά νά ανασάνουμε οριστικά;

    Μόνο όταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πάψουμε νά τούς βλέπουμε και να τους διαβάζουμε. Και παίρνει και το πιάτσα η μπάλλα. Ή όχι;;;;

    Κι αν δεν μπορούμε να πάψουμε να ασχολούμαστε μαζί τους, τουλάχιστον να τους αντιμετωπίζουμε με το δικό τους τρόπο: πάσσαλος πασσάλω εκρουέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.