28.9.13

Όχι μόνο η αστυνομία αλλά και ο στρατός που οι μνημονιακοί τον κάνανε Υπουργό!


13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/13 13:28

    Οι μνημονιακοί υπουργό και οι δήμαρχοι επίτιμο δημότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/13 14:27

      Ποιός δήμαρχος?Πετρίδης ή Κοτσάκης?

      Διαγραφή
    2. ο Δημήτρης Μουζάς της Ορεστιάδας τον έκανε επίτιμο δημότη. Οι Κομοτηναίοι απλώς, αυτοδιοικητικοί και βουλευτές, τον γλείφανε όσο ήταν αρχηγός ΓΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος29/9/13 22:07

      Οτι κάνουν πάντα οι αυτοδιοικητικοί και βουλευτές.Ο Στυλιανίδης την παραμονή των εκλογών οργάνωσε κερκίδα στο μπαράκι της θερινού για να δει μαζί του ποδόσφαιρο. Ήταν και υπουργός ο Φράγκος τρομάρα του τότε και όλως τυχαία τα δεξιά παρεάκια έπρεπε να δούν μαζί ποδόσφαιρο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/13 14:27

    ΚΑΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/13 17:44

    Οι αντιμνημονιακοι παντως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Και τελευταίο και η ΔΗΜΑΡ - Προτιμώ τπυς μνημονιακούς από τους φασίστες, τους βρωμομπαχαλάκηδες και τους ψεκασμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/13 03:13

      Η Χρυση Αυγη, το κομμα των εφοπλιστων, που ψηφισε ΟΛΑ τα νομοσχεδια της ΝΔ και ζητα μεροκαματα των 5 ευρω ειναι.... αντιμνημονιακη!!! πραγματι, αν δεν επροκειτο για αηδιαστικους εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου, θα ηταν το τελειο ανεκδοτο!

      ΥΓ. α και που 'σαι: χαιρετισματα στον Μπαμπη του ΣΚΑΙ με τη "μεγαλη συντηρητικη συμμαχια" του!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος29/9/13 22:06

    Απο μια χειραψια κρινετε εναν ανθρωπο και οχι απο το οποιο εργο εχει κανει ? Και με τον Τσοχατσοπουλο το ιδιο ισχυει που τοσα χρονια αν δεν εκανε χειραψιες. Επισης πολλοι δημοι στην Κρητη κανανε επιτιμο δημοτη τον κυριο Φραγκουλη και αυτοι στον καιαδα, και ολα αυτα γιατι εκανε χειραψια με τον αρχηγο της Χρυσης Αυγης? και οχι απο εμπαθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μια λεπτομέρεια. Η φωτογραφία είναι από την ορκομωσία της Βουλής τον Μάιο. Ο Μιχαλολιάκος έκανε μόνο χειραψια με τον Φράγκο και με κανέναν άλλο βουλευτή ή υπουργό...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/13 16:02

      Τον Στυλιανίδης σας δεν θα τον είδε φαίνεται

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/9/13 17:23

      ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ http://4.bp.blogspot.com/-8VGB0NhOTXI/Tc6_MgIxdFI/AAAAAAAAEmI/aV8-TjucGzE/s640/Egenia_Mouseiou_1.jpg

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/10/13 02:36

    Οι εθιμοτυπικές χειραψίες και συναντήσεις γιατί να κατηγορηθούν Πιάτσας? Τα σουξουμουξου είναι τα ύποπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/10/13 15:52

    Κυριε piazza del popolo τις λεπτομερειες εμεις με το μυαλο μας τις δημιουργουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (και ειδικα για καποιους που δεν τους "παμε", πολιτικη των δημοσιογραφων. Και για να τα λεμε ολα το παιδι μου (οπως και δεκαδες αλλα παιδια της Κομοτηνης) υπηρετησε στο τελευταιο στρατοπεδο του Εβρου (επι υπουργειας κ. Φραγκου) και καλως, αλλα υπηρχαν δυο μετρα και δυο σταθμα τοτε ολα τα παιδια των Μουσουλμανων (δεν θελω να κανω διαχωρισμο, γιατι ολα τα παιδια του κοσμου ειναι ιδια, αλλα γινεται εξ αναγκης για να δειξω την διαφορετικοτητα) ηρθαν με μεταθεση Κομοτηνη (περιεργο ε?) και ολα τα υπολοιπα παιδια πηγαν στον βορειο Εβρο. Τυχαιο ? δεν νομιζω !!!!!!! και για να μην βγαλετε βιαστικα συμπερασματα ΠΟΤΕ δεν ημουν Χρυση Αυγη και ΠΟΤΕ δεν την υποστηριξα, ΠΟΤΕ δεν την ψηφισα και δεν θα την ψηφιζα, ΠΟΤΕ δεν μου αρεσαν οι φατσες τους, και ΠΟΤΕ δεν ημουν ρατσιστης και μαλιστα συνεργαζομαι με πολλους συμπολιτες μας Μουσουλμανους αψογα. Αλλα θελω να ειμαι δικαιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.