23.9.13

Ο Δήμος Ορεστιάδας δεν καταδικάσει τον φασισμό και τη δράση της Χρυσής Αυγής

Τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια σε όλη την χώρα, καταδικάζουν το ένα μετά το άλλο την φασιστική δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής! Όλα; Όχι όλα, καθώς ο Δήμαρχος Ορεστιάδας … αντιστέκεται!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ βορείου Έβρου, κατατέθηκε ψήφισμα καταδίκης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας, αλλά δεν συζητήθηκε καν!!! (Διαβάστε εδώ). Πως θα το συζητήσει και πως θα καταδικάσει την Χρυσή Αυγή, όταν άνθρωποι της, έχουν γίνει επίτιμοι δημότες Ορεστιάδας; Θυμηθείτε εδώ…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/13 16:45

    Πως γκενεν αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/13 10:53

    Ρε παιδιά ναι πως έγινε αυτό?? ΠΩΩΩΩ...Οταν πριν καιρο μελη του δημοτικου συμβουλιου ζητουσαν ηλεκτροφορα καλωδια για τους μεταναστες και κανανε εκδηλωσεις για κεντρα μεταναστων με παρουσια καλλυμενων χρυσαυγουλων δεν ητανε τυχαιο...

    ΄΄αντιφασιστας πατερας''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/13 16:50

    Γιατί στην πλατεία Κομοτηνής τι γινόταν.Περιφερειάρχης Δήμαρχοι Μητροπολίτης Αστυνομικοί και χρυσαυγίτες κατά του Κέντρου Μεταναστών.
    Τώρα τρέχτε να βγάζετε κροκοδείλια ψηφίσματα δήμαρχοι και περιφερειάρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.