26.9.13

Παύλος Χαραμής: «Η κυβέρνηση ξεπουλάει την Παιδεία στους ιδιώτες»

Καλεσμένος της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη, ήταν ο Παύλος Χαραμής, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος στην Κομοτηνή για την Παιδεία.
Το μέλος του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ, πριν την ομιλία του, βρέθηκε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» όπου μίλησε με τους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου για την υποβάθμιση της παιδείας, την εισχώρηση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία και για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Ακούστε την συνέντευξη…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/9/13 13:01

    θα την σώσουν ο εθνικόφρων Δαπέργολας και η κομμουνίστρια Πατήρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/13 13:24

    Κάλεσαν τους γονείς δήθεν για να τους ενημερώσουν για το νέο Λύκειο και το ζόρι τους ήταν να τους συμπαρασταθοούν οι γονείς αφού βάλανε πρώτα τους μαθητές να κάνουν καταλήψεις . Και τους ξέχεσαν βέβαια οι γονείς που τους χρυσοπληρώνουν στα ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/9/13 15:24

    Και λιγα τους κανανε, καποιοια ανθρωποι που αφηνουμε να μορφωσουν τα παιδια μας εκμεταλευονται τους παντες γονεις μαθητες και δεν εχουν λιγη τσιπα πανω τους ειχαν απεργια και μπορουσαν να συμμετασχουν ολοι τους αυτη ειναι η δημοκρατια αν την γνωριζουν !!! αυτοι οι περισπουδαστη τυποι που ονομαζονται καθηγητες (δεν τους τσουβαλιαζω ολους αλλα ειναι αρκετοι) που το μονο που μαθανε ειναι να καθονται και να πληρωνονται και να πληρωνουμε εμεις 2 φορες μια αυτους που δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ και μια παλι αυτπους στα ιδιαιτερα, οι βολεψακηδες. Εκμεταλευονται τα παιδια του γυμνασιου και οχι μονο για να συμμετεχουν στις πορειες τους αυτο εγινε και σημερα και θα γινει και στις αρχες Οκτωμβρη με αιτημα οτι θελουν καθηγητες μεχρι τωρα τα παιδια τοσα χρονια που κανουν καταληψεις τα αιτηματα τους ηταν καλυτερο κυλικειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν συνεχιστει αυτο ομως το φαινομενο θα παρουν την κατασταση στα χερια τους οι συλλογοι γονεων και κηδεμονων ή μεμονομενοι γονεις, εμεις ΠΟΤΕ δεν τολμησαμε να βαλουμε τα παιδια μας μπροστα για δικα μας αιτηματα (του ιδιωτικου τομεα)και τα χρησιμοποιουν οι καθηγητες με αυτον τον τροπο. Ετσι χανουν το δικιο τους και αγανακτουν τον ηδη αγανακτισμενο κοσμο μαζι τους.Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/13 02:26

      Σουλα ηρεμησε... σε λιγο θα πεις να στειλουν και τη Χρυση Αυγη στα σχολεια να δειρει τους καθηγητες! τί παει να πει δηλαδη "θα παρουν την κατασταση στα χερια τους οι συλλογοι γονεων και κηδεμονων ή μεμονομενοι γονεις"? τί θα κανουν? αυτο που εκανε ο Καλαμποκας και η συμμορια της ΟΝΝΕΔ στην Πατρα πριν 20 χρονια?
      για χαλαρωσε λιγο σε παρακαλω, ετσι λυνονται τα προβληματα?

      "δεν τους τσουβαλιαζω ολους" λες - μια χαρα τους τσουβαλιαζεις απο τη στιγμη που δεν μιλας καθολου μα καθολου για αυτους που ειναι σωστοι στη δουλεια τους ή για αυτους που αλλαζουν καθε χρονο πολη ή αυτους που τρεχουν σε 3-4 μεριες για να συμπληρωσουν τις ωρες που πρεπει και στο τελος παιρνουν 500 ευρω (τα γαμωεποπια και οι διας τσεπωνουν τα διπλασια για να ξυνονται ολημερις και να πινουν καφεδες, αλλα γι αυτους μόκο! - ο δασκαλος ειναι ο "βολεψακιας" σωστα?)

      ΥΓ. δεν ξερω για μετα τι γινοταν, αλλα στα χρονια μου το αιτημα δεν ηταν "καλυτερο κυλικειο" - τοτε το αιτημα ηταν να μην περασουν τα νομοσχεδια του Κοντογιαννοπουλου και θυμασαι τί ειχε γινει...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/13 18:31

    Ο Δαπέργολας ο ψεκασμένος αριστεροκεντρωοδεξιός επαναστάτης ("ιερά είναι μόνο τα κόκκαλα των ηρώων προγόνων μας") που βρήκε χώρο να πουλήσει την πραμάτεια του, είναι σαν βρεγμένη γάτα. Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης νόμισε ότι ήταν ναπολέοντας της επανάστασης για να "διώξουν τους προδότες που μας ξεπούλησαν στους ξένους".

    Άντε τώρα ανιστόρητε επαναστάτη της φακής και της σαχλαμάρας να απολογηθείς για την ξεφτίλα του αγώνα σας που θα έριχνε την κυβερνηση για να πάρετε κανα φράγκο παραπάνω "ο κλάδος" "για το καλό της παιδείας βεβαίως", και πάνε γλειψε κανένα μαθητικό όχλο μπας και σας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/13 23:26

    πω πω μια πίπα!!!!

    (απολογισμός αγώνα ΟΛΜΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.